Irina Fodor și-a revăzut fata, după două luni de zile: ”Nu se mai putea opri din plâns”. Vedeta s-a întors din America Express

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Irina Fodor, Instagram
Sursa foto: Irina Fodor, Instagram

Irina Fodor s-a întors în România, după ce timp de două luni a fost plecată în America.

Irina Fodor se află pentru a doua oară consecutiv la cârma emisiunii Asia Express, care din acest sezon se va numi America Express, după ce Gina Pistol a hotărât că vrea să rămâne acasă, să stea cu cea mică. Soția lui Răzvan Fodor a plecat în aventura vieții ei în luna mai, iar abia acum, după două luni, s-a întors acasă. În cadrul unui interviu pentru Spectacola, prezentatoarea TV a povestit cum a decurs întâlnirea emoționantă cu fiica ei, pe care nu a mai văzut-o de atât de mult timp.

„Mi-a fost incredibil de dor de ei în aceste două luni, și chiar dacă sunt la a două experiență, nu am reușit să mă obișnuiesc cu distanța asta. Unde mai pui că acum, pe ultima sută de metri, parcă a fost și mai greu. Am avut un zbor foarte lung, de 16 ore și simțeam că nu mai ajung o dată acasă. Când în sfârșit, ne-am întâlnit, Diana nu se mai putea opri din plâns. Azi noapte am dormit împreună și de abia așteptăm să vină și tati acasă, pentru că el e la filmări la Splash! Vedete la apă, la Bacău, că să fim, în sfârșit, cu toții. Deși toată lumea din jur spune că perioada asta a trecut extrem de repede, mie mi s-a părut că am stat o viață plecată.”, a declarat Irina Fodor în exclusivitate pentru Spectacola.

”Simt că în sfârșit m-am întors unde îmi e locul”

Chiar dacă a fost o experiență minunată, unde a descoperit noi culturi și a văzut diferite locuri minunate, Irina Fodor se bucură foarte mult că în sfârșit a ajuns acasă.

„E un sentiment nemaipomenit să fiu iar împreună cu familia mea, în casa mea. După atâta timp plecată și după ce în fiecare noapte din proiectul ăsta am dormit în altă cameră de hotel, simt că în sfârșit m-am întors unde îmi e locul, în confortul meu. Deși nu am reușit să dorm foarte mult în prima noapte din cauza fusului orar, m-am trezit mai plină de energie ca niciodată.”, a mai dezvăluit îndrăgita prezentatoarea TV.

Cum va arăta noul sezon America Express

„America Express va lua prin surprindere pe toată lumea, sunt convinsă! Exotismul locurilor în care am ajuns, concurenții de anul acesta, misiunile, jocurile, toate au format un proiect pe care nimeni nu îl va uita prea curând, vă garantez. Deocamdată, până va fi difuzat, cu toții ne vom lua o vacanță lungă și, cred eu, binemeritată.”, ne-a mai mărturisit Irina în exclusivitate.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel