Irina Columbeanu face mii de euro lunar la doar 15 ani. Din ce câștigă atâția bani: A luat în America tot și acum le vinde

Autorul articolului: Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Instagram Monica Gabor
Foto: Instagram Monica Gabor

Din ce câștigă Irina Columbeanu,  fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, mii de euro lunar.

Irina Columbeanu, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor este o adolescentă în toată regula. Deși nu a mai apărut de mult în lumina reflectoarelor din România, după ce s-a mutat în America alături mama ei, Irina Columbeanu strălucește peste hotare.

La cei 15 ani pe care-i are, Irina Columbeanu reușește să-și câștige deja primii bani din cea mai mare pasiune pe care o are.

De mai bine de 3 ani de zile Irina Columbeanu s-a mutat în America, alături de mama sa, Monica Gabor, cea care se îngrijește de creșterea și educației fiicei sale.

La 15 ani, Irina Columbeanu face mii de euro lunar din pasiunea pe care o are... pictura.

Pasionată de această artă, părinții ei au ajutat-o de mică să își urmeze visul, iar acum a ajuns să-și câștige banii din vânzarea tablourilor.

În urmă cu mai mulți ani de zile, Irina Gabor a participat la primul ei vernisaj în România, unde și-a expus o parte din lucrări, cel mai scump tablou vândut fiind câteva mii de euro. Tatăl ei a oferit un interviu și a vorbit despre pasiunea fiicei sale.

"Cel mai scump tablou al său s-a vândut cu câteva mii de euro. L-a cumpărat o doamnă din afara țării", a declarat Irinel Columbeanu.

Câți bani face Irina din vânzarea tablourilor

La vârsta sa, Irina Columbeanu ar fi reușit să strângă, doar din vânzarea tablourilor, suma de aproximativ 10.000 de euro, notează click.ro.

"Irina are câteva zeci de tablouri, ce pot fi văzute și comandate de pe un cont al său de Instagram. A luat cu ea, în America, toate lucrările pe care le-a făcut înainte de a pleca", a mai spus Irinel Columbeanu, pentru sursa citată.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel