IPJ Gorj face verificări în urma apariţiei unei filmări în care un poliţist ar fi agresat un bărbat

radiodcnews Team | Dată: 11 ian 2022, 23:23 | Categorie: Social
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj a anunţat, marţi seara, că a demarat o anchetă internă după ce în spaţiul public a apărut o filmare cu un poliţist care ar fi agresat un bărbat.

Filmarea arată că la uşa locuinţei bărbatului care ar fi fost agresat sunt doi poliţişti, iar la un moment dat, după ce discută, acesta ar fi lovit de unul dintre oamenii legii, scrie Agerpres. 

Conform IPJ, luni, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi de către un bărbat, de 39 de ani, din oraş, prin apel 112 cu privire la faptul că a avut o altercaţie cu un bărbat de 35 de ani, din aceeaşi localitate şi a fost ameninţat de către acesta cu acte de violenţă.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul subunităţii, iar din verificările efectuate a reieşit faptul că în faţa unei societăţi comerciale din municipiul Târgu Jiu, în urma unui conflict spontan, apelantul ar fi fost agresat fizic de către bărbatul de 35 de ani.

Ar fi distrus mai multe componente ale unui autoturismÎn timpul altercaţiei, aceştia ar fi distrus mai multe componente ale unui autoturism care se afla în apropiere. Ulterior, agresorul a revenit la faţa locului cu un dispozitiv cu electroşoc şi l-a ameninţat pe bărbat. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, distrugere şi ameninţare.

"Întrucât după producerea evenimentului, bărbatul bănuit de săvârşirea faptelor a plecat de la faţa locului, poliţiştii s-au deplasat la locuinţa acestuia în vederea identificării şi continuarea cercetărilor pentru luarea măsurilor legale. În ceea ce priveşte imaginile apărute, cu privire la modul de acţiune al poliţiştilor, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj a dispus efectuarea de verificări. Bărbatul a fost contactat telefonic pentru a se prezenta la sediul poliţiei pentru clarificarea aspectelor apărute în filmare, însă a refuzat", au precizat reprezentanţii IPJ.

În continuare se continuă verificările pentru lămurirea tuturor aspectelor.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite