Ioana Ginghină nu-l cheamă pe Alexandru Papadopol la nuntă: „Ce crezi, că el mă invită?”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Ioana Ginghină, Instagram
Sursa foto: Ioana Ginghină, Instagram

Ioana Ginghină a făcut mai multe dezvăluiri inedite cu privire la nunta ce va avea loc în septembrie. 

Ioana Ginghină se pregătește să pășească din nou în fața altarului, actrița sperând că de data aceasta căsnicia va fi cu noroc, spre deosebire de restul mariajelor care nu au decurs bine și s-au încheiat cu un divorț. Totuși, chiar dacă toată lumea este curioasă să afle detalii cu privire la această petrecere importantă, actrița nu o privește deloc așa, ba chiar este extrem de relaxată, întrucât totul se va desfășura în propria curte, într-un cadru extrem de intim.

„Cu nunta voi mă stresați mai tare decât mă stresează nunta în sine. O să fiu nașă, acolo e nuntă de-adevăratelea, acolo mă gândesc ce rochie o să port. Oamenii chiar fac nuntă! Când mă gândesc la noi, care facem o petrecere în curte, nici nu știu cu ce mă îmbrac. Voi spuneți nuntă, am văzut și în ziare: “Ioana face nuntă!”. E nunta, da, nu știu ce să zic, e căsătorie civilă.”, a declarat Ioana Ginghină, potrivit ego.

Ioana Ginghină își dorește o ținută relaxată

Cât despre rochia de mireasă, actrița nu ia deloc în calcul o ținută clasică, așa cum obișnuiesc să poarte miresele. Aceasta își dorește o rochie lejeră, care să-i permită să se miște cât mai bine în ziua cea mare și care să nu o incomodeze nicio clipă.

„Ce pot să spun este că am fost să îmi iau această rochiță și am grăit pentru prima dată: “Dar ceva mai pe alb?”. Mi-au zis: “E nuntă! Vorbim cu designer-ul să facem ceva drăguț!”. Am zis: “Stai! E la mine în curte, vreau să mă relaxez, să mă simt bine, nu mă împopoțonez!”. Vreau să mă pot simți bine!”, a mai spus actrița.

Alexandru Papadopol nu e pe lista de invitați

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au menținut până astăzi o relație frumoasă de prietenie, de dragul fiicei pe care o au împreună. Totuși, chiar dacă se întâlnesc frecvent, actrița spune că fostul soț nu se află pe lista de invitați, întrucât nu există niciun motiv pentru care el să-și justifice prezența la nunta sa cu Cristi.

„Nu am zis niciodată că l-aș chema pe Alexandru. Voi vedeți prea multe filme americane, părerea mea. Am văzut: “Ioana vrea să îl cheme, dar nu vrea iubitul!”. Nici nu am avut o discuție, nu se pune problema, n-aș face așa ceva. Ce crezi, că el mă invită? Am vorbit toată ziua azi, de copil. Dar cred că zice el: “Ești nebună?”. Îi zic că îl invit la ziua mea și zice: “Du-te mă, ai înnebunit? Ce e cu tine?”. Cred că vedeți prea multe filme americane, unde ei se înțeleg bine. Ne înțelegem, dar nu încât să îl invit la nunta mea. Eu nu m-aș relaxa, să știu că este și ăla, și ăla! Hai să îi invităm pe toți, să facem ca la emisiunea “Iartă-mă!” sau la “Din dragoste”. Cred că nimeni nu se simte bine! Părinții lui Cristi vin, se uită, zic: “Uite-l și pe fostul!”. Vreau să mă simt bine, la naiba!”, a mai dezvăluit ea.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel