Ioana Ginghină, între viața de actriță și cea de mamă: „Niciodată nu mi-am neglijat familia și mai ales fiica”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Ioana Ginghină a vorbit, în exclusivitate, pentru SPECTACOLA despre cele mai frumoase, dar și cele mai grele momente prin care a trecut până la vârsta de 44 de ani. 

Despre cum se simte iubirea după divorț, dar și cum se înțelege cu fiica ei adolescentă, Ruxi.

SPECTACOLA: Ioana, știm că ești atentă cu imaginea ta și ai declarat în trecut că îți adaptezi ritualul de îngrijire în funcție de nevoile pielii. Cum ai grijă de tenul tău în sezonul rece?

Ioana Ginghină: De la vârsta de 20 de ani am intrat în lumea cremelor, dar nu de capul meu ci ajutată de dermatolog. Apoi ușor, ușor am învățat și eu să combin și să adaptez cremele și rutina la nevoile tenului meu.

Acum, pe perioada toamnă-iarnă rutina mea include seruri cu acizi și retinol, iar cremele sunt blânde și mai grase, căci tenul meu este mai uscat.

SPECTACOLA: În zilele mai liniștite, când ai timp mai mult pentru tine, cum alegi să îți începi ziua? Care este ritualul de dimineață care își dă acea stare de bine? 

Ioana Ginghină: Îmi încep ziua cu un pahar de apă pe stomacul gol, împreună cu vitaminele și suplimentele pe care le iau în această perioadă.

La cafea stau pe social media, răspund prietenilor, comunităților mele de pe Instagram și Facebook, iar apoi intru la înfrumusețat.

SPECTACOLA: Dacă ar fi să faci un clasament, care a fost cel mai fericit moment din viața ta?

Care au fost cele mai grele momente din viața ta? 

Ioana Ginghină: Cele mai grele momente au fost când a trebuit...

Citește mai mult pe SPECTACOLA

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel