Ioana Ginghină, despre Alexandru Papadopol: Am aflat din presă că Alexandru avea altă relație

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Ioana Ginghină, despre Alexandru Papadopol: Am aflat din presă că Alexandru avea altă relație
Ioana Ginghină, despre Alexandru Papadopol: Am aflat din presă că Alexandru avea altă relație

Ioana Ginghină a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Alexandru Papadopol.

"Eu când am spus că ne-am despărțit, noi eram deja despărțiți de 1 an de zile, deci cumva când s-a aflat că era cu Adriana, eu nu știu nici până în ziua de azi și nici nu mă interesează dacă s-a întâmplat înainte sau după ce ne-am despărțit pentru că eu am bănuit, dar deja nu mai stăteam împreună de jumătate de an.

Ei au început să filmeze în primăvară la un serial care s-a difuzat pe HBO, deci nu mai eram împreună, nu știu când au început relația. În vremea aceea eu mergeam la terapie și când a bubuit știrea și am văzut cu ochii mei că e adevărat ce bănuiam, m-am dus la psiholog și i-am zis, iar psihologul m-a întrebat dacă mă interesează să aflu dacă erau de când era cu mine sau au început relația după și i-am zis sincer, nu.

Eram în vacanță când mi-a zis că e nefericit, să fim sinceri, fericirea ți-o faci singur, dacă te trezești de dimineață și aegi să fii fericit, așa ești! Nu stăteam să fac analize și mai multe probleme decât existau. Ideea este în felul următor, el fiind o persoană introvertită era foarte greu să-mi dau seama că e nefericit și că nu e introvertit. Alexandru avea perioade în care se pregătea pentru un rol și nu numai film, era și teatru, și stătea foarte mult singur în mansarda, învăța textul, în perioada aia scria pentru doctorat, voia să intre la doctorat, adică dacă avea nevoie de spațiu și liniște eu îmi luam copilul și ieșeam în oraș, nu stăteam pe capul lui.

Noi nu ne certam, foarte rar și probabil nu era bine, acum mă cert lună de lună cu Cristi. Acum un an îi spuneam lui Ruxi că noi în perioada aia făceam tot felul de planuri să-l aducem acasă amândouă și eu sunt nesănătoasă. Ne îmbrăcam frumos când ne vedeam cu el, eu eram fermecătoare încercam să nu plâng și mă gândeam, dacă ne ieșea planul și-l aduceam acasă, ce făceam că eram nefericite. Așa e când n-ai termen de comparație, zici că viața ta e perfectă", a povestit Ioana Ginghină la podcast-ul Cristinei Șișcanu.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel