Ioana Dichiseanu, secretul căsniciei cu Adrian Artene. Cum li s-a schimbat relația, după ce au devenit părinți: „Ne-a făcut să înțelegem că nu merită în viață să...”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Adrian Artene, Facebook
Sursa foto: Adrian Artene, Facebook

Ioana Dichiseanu a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei, Adrian Artene.

Ioana Dichiseanu și Adrian Artene trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din lumea mondenă. Cei doi vorbesc destul de rar despre relația și familia lor, însă, invitată în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News, fiica regretatului Ion Dichiseanu a scos la iveală mai multe detalii din intimitatea relației cu soțul ei.

„E o întrebare foarte bună, pe care nimeni nu mi-a mai pus-o. S-a schimbat viața noastră de cuplu, în bine. Până să vină Anastasia, noi eram legați și uniți, dar nu ne cunoșteam atât de bine. Nu era neapărat un teren sensibil, dar fiind și două firi asemănătoare pe alocuri, cu anumite diferențe în temperament, pentru că Adi este cel mai vulcanic, cel care erupe și se enervează mai repede, eu sunt temperamentală până la un anumit punct, sunt picătura chinezească. Aștept, aștept și la un moment dat răbufnesc. Ne mai ciondăneam, aveam discuții. În momentul în care am rămas însărcinată, ca să nu spun că în clipa în care a venit fizic și am ținut-o în brațe, ne-am schimbat amândoi la 180 de grade.”, a declarat Ioana Dichiseanu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.

„Anastasia a venit și a schimbat viața tuturor în bine”

Venirea pe lume a micuței i-a schimbat complet pe cei doi, mărturisește Ioana Dichiseanu. Fetița i-a făcut pe cei doi părinți să conștientizeze faptul că micile certuri nu merită o atenție prea mare, iar viata trebuie trăită din plin.

„Cred că ea ne-a făcut să înțelegem că nu merită în viață să te superi pentru orice mărunțiș. În momentul în care Adi se enervează, am învățat că trebuie să-l las, să se calmeze, iar apoi să port o discuție cu el, iar el la fel, cu mine, a învățat să mă lasă, pentru că mie după 5 minute îmi trece, mă comport ca și cum nimic nu s-a întâmplat, semăn cu tata aici. El era calm, nu părea genul care să se enerveze, dar când se întâmpla, preferai să nu stai lângă el, plecai, îl lăsai. Pentru noi, Anastasia a venit și a schimbat viața tuturor în bine. Parcă a adus o energie pozitivă, are o aură, așa o percepem.”, a mai spus ea.

Adrian Artene seamănă izbitor cu Ion Dichiseanu

Chiar dacă Ion Dichiseanu s-a stins din viață în urmă cu doi ani, fiica sa spune că îl regăsește adesea în persoana soțului ei. Cei doi bărbați au foarte multe trăsături de caracter asemănătoare, precum ar fi sensibilitatea sau romantismul. 

„Are multe asemănări Adi cu tata. Este și el foarte sensibil și nu doar prin faptul că el și scrie versuri, dar are momentele lui când vrea să facă o surpriză fără nicio ocazie specială, vine cu o floare, lucrurile mărunte care formează o privire de ansamblu si liniște și normalitatea într-o relație. Toate femeile caută puțin romantism. Adi este un sensibil, un mămos, cum era și tata, îi seamănă.”, ne-a mai declarat Ioana Dichiseanu.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel