Între artă și moarte. Ce a făcut băiatul lui Ștefan Bănică jr. într-un sicriu

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Radu Stefan Banica
Sursa: captură Youtube Radu Stefan Banica

Radu Ștefan Bănică, fiul celebrului Ștefan Bănică, a dezvăluit detalii inedite despre experiența sa recentă, în cadrul filmărilor pentru videoclipul piesei „Samsara”.

Într-o declarație memorabilă, tânărul artist a mărturisit: „Dacă tot am stat o oră și ceva în el... măcar să arăt cumva”. Videoclipul promite să devină un hit, explorând teme profunde precum nașterea, viața și transformarea.

Lansare cinematografică

La doar 22 de ani, Radu Ștefan Bănică colaborează cu Juno pentru lansarea single-ului „Samsara”, însoțit de un videoclip deosebit, ce depășește cu mult convenționalul. Pentru a realiza acest proiect ambițios, fiul renumitului Ștefan Bănică a trebuit să filmeze o scenă într-un sicriu, în care a petrecut mai bine de o oră. Rezultatul, însă, pare să fi meritat efortul depus.

Videoclip atipic

Ștefan Bănică jr., cunoscut pentru cariera sa impresionantă, și-a exprimat mândria față de talentul fiului său. Piesa „Samsara”, realizată alături de Juno, este însoțită de un videoclip senzațional. În acest scenariu de Hollywood, un preot se află la propriul căpătâi și oficiază o slujbă, în timp ce un nou-născut este botezat, iar Juno, împușcat în cap, stă la o masă alături de două măicuțe.

Youtube video image

O nouă eră

Radu Ștefan Bănică descrie „Samsara” ca fiind o nouă eră în cariera sa muzicală: „Este un proiect îndrăzneț, cinematic și excentric”. Alături de o echipă de profesioniști, s-a reușit realizarea unui videoclip atipic, surprinzător și artistic. „Avem multe momente șocante în videoclip și a fost o provocare interesantă pentru noi să le executăm. Trebuie neapărat să vedeți videoclipul ca să înțelegeți despre ce e vorba”, a adăugat Radu Ștefan Bănică.

Conceptul samsara

Cuvântul „samsara” provine din sanscrită și se referă la ciclul vieții, un concept fundamental în religiile budiste și hinduse. Piesa, compusă de Mark Stam, Amedeo și Juno, provoacă ascultătorii să își ridice întrebări și să mediteze asupra sensului vieții. „Ne-am dorit să creăm o piesă care să exploreze un concept universal, dar diferit de temele clasice, precum iubirea sau despărțirea”, a adăugat Juno.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel