Interpretarea viselor: Ce înseamnă când visezi că ai BANI

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Românii pot cumpăra titluri de stat Tezaur începând de marţi/ Inquam Photos/ Octav Ganea
Românii pot cumpăra titluri de stat Tezaur începând de marţi/ Inquam Photos/ Octav Ganea

Nu întotdeauna reușim să-ți aducem aminte visele imediat după trezire, dar deseori rămânem cu anumite detalii care au lăsat o impresie puternică. Deși știința nu a explicat în totalitate fenomenul viselor, există studii care sugerează că ele pot fi legate de modul în care reținem și organizăm experiențele și amintirile noastre.

Cu toate acestea, nu există încă o explicație clară pentru visele recurente despre bani și finanțe. De obicei, visele pe care le reținem cel mai bine sunt cele care ne provoacă reacții emoționale intense. Deoarece subiectul banilor poate fi foarte emoțional pentru multe persoane, este posibil ca astfel de vise să fie mai ușor de amintit și de explorat din perspectiva impactului lor asupra stării emoționale.

Pentru a afla mai multe despre cum să interpretezi aceste vise, urmăriți în continuare care este semnificația acestora.

Interpretarea banilor în vis

Deoarece visele sunt de multe ori cu adevărat bizare, interpretarea lor este extrem de dificilă. Când vine vorba de decodificarea viselor, pot fi luate în calcul două abordări:

Psihanaliza. Bazată pe conceptele dezvoltate de psihanalistul Sigmund Freud, această abordare ia în considerare posibilitatea ca visele să fie reflecții ale subconștientului nostru. Ca atare, un vis poate fi plin de referințe la amintiri uitate din copilărie și poate indica valorile unei persoane.

Neuroștiința. Această abordare științifică afirmă că visele apar pe măsură ce creierul nostru reia evenimentele care au avut loc pe parcursul zilei. Ca urmare, ele nu au nicio logică. Acest lucru nu înseamnă că visele nu pot sugera anumite preocupări sau chiar impulsuri.

Indiferent de teorie, important este ca interpretările viselor să aducă un sentiment de claritate și înțelegere. La urma urmei, mintea este cea care creează aceste vise, așa că este de la sine înțeles că tot noi le putem descifra.

Înțelegerea câtorva interpretări comune ale viselor legate de bani poate fi o modalitate excelentă de a ne da seama ce anume reprezintă ele. Ținând cont de aceste lucruri, în continuare vă prezentăm câteva vise obișnuite despre bani și care ar putea fi semnificația lor.

Ce înseamnă când visezi bani

Visele despre bani pot avea multe interpretări și s-ar putea ca ele să nu se refere deloc la bogăția materială a unei persoane. Banii înseamnă lucruri diferite pentru fiecare om în parte, iar visele despre aceștia pot avea diverse semnificații, în funcție de context: dacă sunt dăruiți, găsiți, câștigați sau pierduți de exemplu.

Banii sunt adesea înțeleși ca fiind un simbol al puterii și al influenței. Așadar, dacă visezi că pierzi bani, ar putea însemna că te simți lipsit de control și incapabil să îți influențezi cursul vieții. Un astfel de vis nu înseamnă că vei pierde o sumă de bani în realitate, conform n26.com.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel