Internetul vuiește după ultima declarație a lui Gwyneth Paltrow. ”E cel mai prostesc lucru spus vreodată”

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Gwyneth Paltrow își face mulți ”prieteni”.

Gwyneth Paltrow s-a întors pe internet cu noi comentarii.

Nu este deloc prima dată, iar de data aceasta subiectul se referă la copiii vedetelor și cât de mult trebuie să muncească pentru a le fi recunoscute meritele. 

Și, de aici, probabil bănuiți încotro se îndreaptă comentariile.

Celebra actriță și antreprenor a fost invitată într-un episod din vlogul lui Hailey Bieber ”Who's in My Bathroom” și a împărtășit cum a fost pentru ea, fiind un copil cu părinți celebri.

Gwyneth este fiica actriței Blythe Danner și a regizorului Bruce Paltrow.

„Ca copil al cuiva faimos, ai acces la lucruri pe care alții nu le au, așa că șansele nu sunt egale.” Cu toate acestea, cred că de din moment ce ai acces la multe lucruri într-un mod oarecum nedrept, trebuie să muncești aproape de două ori mai mult și să fii de două ori mai bun decât toți ceilalți".

Ea a explicat că acest lucru se datorează faptului că „toată lumea vrea să te dea jos și să spună că locul tău nu este acolo și că ai reușit doar din cauza mamei sau a tatălui tău”.

Reacțiile negative la declarațiile actriței nu au întârziat să apară. Mulți subliniază că Gwyneth este complet ruptă de realitate și că nu are niciun fel de empatie pentru nimeni altcineva decât pentru ea însăși, există și păreri potrivit cărora această declarație este doar o modalitate de a justifica potențialul eșec al copiilor ei.

Pe de altă parte, sunt și cei care nu sunt deloc surprinși de „comentariile stupide ale doamnei care vinde lumânări cu aromă de vagin”.

Dacă ai crezut că acesta este singurul moment controversat din timpul vlogului, te înșeli. Paltrow a spus că a lucrat cu Stephen Baldwin, tatăl lui Hailey Baldwin. Gazda nu știa asta și că ar fi rău dacă ar trebui să-i spună o poveste groaznică despre tatăl ei, la care Paltrow a spus că ar fi groaznic dacă i-ar spune „că a făcut sex cu tatăl ei în toaletă, de exemplu." Deși Baldwin a spus că așa ceva i s-a mai întâmplat înainte, Paltrow a spus că era doar o glumă.

Se pare că Gwyneth Paltrow nu se poate abține să nu enerveze întregul internet cu declarațiile ei necugetate, conchide Newsweek.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel