Intercontinental a reacționat după ce ANPC a vrut să îl închidă

Ioan Valerian |
Data publicării:
| Categorie: Știri
De noaptea minții ce se întâmplă cu Hotelul Intercontinental, cel mai cunoscut din România! Reper al Bucureștiului, aproape distrus
De noaptea minții ce se întâmplă cu Hotelul Intercontinental, cel mai cunoscut din România! Reper al Bucureștiului, aproape distrus

În urma comunicatului ANPC din data de 23 mai 2022, privind controalele efectuate la Hotelul Intercontinental, compania reasigură publicul că serviciile hoteliere oferite sunt de calitate.

Într-un comunicat de presă, compania afirmă ”Hotelul a avut și are în acest moment toate măsurile necesare și de siguranță și va continua să asigure servicii de 5 stele pentru a răspunde exigențelor tuturor oaspeților.”

Compania consideră că situația prezentată către public și media de către ANPC ”nu reprezintă modul în care se desfășoară activitatea noastră în mod curent. Considerăm că este exagerată și nedreaptă, și căutăm cauza reală a acestor acțiuni injuste la adresa companiei noastre.”

Procesele-verbale emise de către ANPC au fost contestate. 

”Contestăm cu fermitate propunerea de închidere a bucătăriei, a celor 20 de camere și a Centrului Spa ca fiind neproporțională cu rezultatele ultimelor inspecții și a situației de fapt.”

Compania respinge abuzurile administrative și afirmă că este deschisă pentru propuneri constructive pentru a-și îmbunătăți standardele de calitate. ”Toate recomandările propuse în urma inspecțiilor au fost aplicate de îndată de societatea noastră, și solicităm public ANPC să ridice restricțiile impuse. ”

”Regretăm profund că reputația pentru servicii excelente ne este contestată, dar reasigurăm toți oaspeții noștri de buna desfășurare a activității, în condiții de maximă siguranță.”

Hotelul Intercontinental este hotel de 5 stele din Piața Universității și o clădire simbol a Bucureștiului, care are o vechime în domeniul hotelier de 50 de ani. La începutul anului curent, compania a demarat un proiect de modernizare al hotelului prevăzut cu un buget de 21 milioane de euro și care va fi finalizat în 2024.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel