Însărcinată în 6 luni, Daniela Crudu nu poate scăpa de un obicei nesănătos. Poate fi destul de periculos

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Daniela Crudu, captură video Youtube/ WOWnews
Daniela Crudu, captură video Youtube/ WOWnews

Daniela Crudu a dezvăluit cum se simte în prezent, vedeta fiind însărcinată pentru a doua oară.

Daniela Crudu este însărcinată pentru a doua oară. Vedeta are deja 6 luni de când poartă în pântece un băiețel, cu care a rămas gravidă la scurt timp după ce a adus pe lume primul său copil, o fetiță. Chiar dacă vestea a luat-o prin surprindere pe vedetă, aceasta a fost extrem de fericită să afle că va deveni, din nou, mamă. Mai mult, pentru a nu pune nicio clipă în pericol sănătatea bebelușului, Daniela Crudu dezvăluie cum și-a schimbat și stilul de viață, care este unul total diferit față de cum vedeta era obișnuită în trecut. Astfel, dacă odinioară Daniela Crudu era extrem de atentă la silueta sa perfectă, era sufletul petrecerii și nu rata nicio ocazie de distracție, acum, aceasta spune că nu mai trăiește aceeași viață haotică, ba mai mult, interesul pentru numărul afișat pe cântar e de domeniul trecutului, întrucât bruneta prioritizează sănătatea bebelușului său.

„Mă simt grăsuță, nici măcar nu m-am cântărit, pentru că nu vreau să intru în depresie, eu vreau să mănânc, să mă alimentez bine. Mă gândesc că poate așa o să țin cont de ce mănânc, și nu vreau, încerc să mănânc sănătos, dar nu pun frâne, dacă mi-e foame, mănânc. Nu prea am pofte, doar de porumb fiert am avut, exact ce nu găsești.”, povestește Daniela Crudu, în cadrul emisiunii WoWNews, de pe Youtube. 

Câte țigări fumează pe zi

Totuși, deși spune că-și dorește să ducă un stil de viață extrem de sănătos, Daniela Crudu mărturisește că nu poate renunța la un viciu, fumatul. Spre deosebire însă de fosta sa sarcină, când obișnuia să apeleze zilnic la un număr mai mare de țigări, acum aceasta spune că încearcă să nu depășească limita a 5 bucăți pe zi.

„Încerc să fumez doar 5 țigări pe zi, eu spun din experiența mea ce vreau să repar, poate atunci (n.r în prima sarcină) fumam și mai mult, nu țineam cont, acum le număr, vreau să fiu strictă, să nu fac niciun pas greșit. Nu mai vreau să fiu haotică „Lasă că merge și așa”, nu merge și așa că nu e așa, dacă doctorul ți-a spus, nu ți-a spus de nebun să stai cuminte.”, a mai dezvăluit aceasta.

„Nu am planificat copilul”

Chiar dacă nu se imagina vreodată a fi mămică a doi copii atât de curând, bruneta primește cu sufletul deschis provocările pe care viața i le-a adus în față și este fericită că are alături o familie frumoasă și din ce în ce mai numeroasă.

„Nu am planificat copilul, a venit așa. Eu până la vârsta asta nu am rămas niciodată însărcinată și mi-am dorit, eu așa îmi vedeam oricum viața, cu familie, copii, să văd și eu ce iese din mine, cum o să arate. M-am bucurat, apoi mă gândeam că iar trebuie să trec prin asta, iar cezariană. Îmi fac stresul ăsta singură.

Sincer, mamă de doi copii nu mă vedeam așa rapid. Au fost perioade în trecut când mi-am dorit, dar nu s-a întâmplat, dar totul e când vrea Dumnezeu, nu când vrem noi.”, mai spune Daniela Crudu, în cadrul aceleiași emisiuni.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel