Inna se căsătorește! Iată ce inel a primit de la Deliric

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 04 ian 2023, 09:15 | Categorie: Știri
Inna se căsătorește! Iată ce inel a primit de la Deliric
Inna se căsătorește! Iată ce inel a primit de la Deliric

Chiar la început de an, Inna și Deliric au decis să-și ducă relația la următorul nivel! 

Celebra cântăreața și-a anunțat urmăritorii că rapperul a cerut-o în căsătorie.

Elena Alexandra Apostoleanu (36 de ani) și Răzvan Eremia (40 de ani) trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de doi ani. Cei doi artiști își țin relația departe de ochii curioșilor, dar au și momente în care se afișează împreună, cum a fost cel de aseara.

Inna a anunțat că Deliric a cerut-o de soție, postând mai multe imagini cu superbul inel de logodnă pe care i l-a dăruit artistul. Artista a avut, cu siguranță, parte de o cerere cu totul specială. Cei doi sunt în vacanță într-o destinație luxuriantă, Insula Gozo din Malta, așa cum au dezvăluit pe rețelele de socializare.

Printre cei care i-au felicitat pe cei doi artiști, se număr și Andra Gogan, Antonia, Amalia Năstase și mulți, mulți alții.

Lovely ❤️”, a comentat Andra Gogan.

Congrats amore!????????!”, a spus Antonia.

Chiar dacă Inna a postat vestea cea mare pe toate rețelele de socializare și l-a etichetat, bineînțeles, pe logodnicul ei în postări, Deliric pare să rămână mai rezervat în modul său de a-și manifesta bucuria. La mai bine de două ore de când artista a dat vestea, rapperul nu a postat nimic legat de acest subiect.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite