Inna s-a pozat în CADĂ! Imaginile au făcut furori pe internet

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
INNA, FOTO: instagram
INNA, FOTO: instagram

Inna nu încetează să-și surprindă fanii. Una dintre cele mai sexy cântărețe din România s-a pozat complet dezbrăcată. Imaginea a ajuns virală printre internauți. 

Inna știe să se bucure din plin de timpul liber. Frumoasa artistă a publicat duminică seara o imagine din cadă, în care-și acoperă părțile intime cu brațele.

„Chillin’ all day”, a notat în descrierea fotografiei Inna, care se bucură din plin de noul an.

Inna este cea mai cunoscută cântăreață din România, peste hotare. De-a lungul timpului s-a folosit din plin de imagine, în propria manieră, fără a deveni vulgară. Astfel, celebra cântăreață a știut cum să combine feminitatea, respectiv senzualitatea, cu talentul muzical.

Inna a fost cerută în căstorie de Deliric

Inna și Deliric vor face pasul cel mare, după o relație ce durează de mai mulți ani, timp în care cei doi au fost discreți cu viața lor personală.

În plan profesional, Innei îi merge excelent. Anul trecut, ea a bifat o premieră. A fost primul artist român pe scena festivalului Tomorrowland. Cel care i-a lansat invitaţia a fost Timmy Trumpet (DJ-ul numărul 9 în lume, conform Top 100 DJ Mag) alături de care va lansa în curând o piesă care a fost ascultată în premieră de cei prezenți la festival. Pe aceeași scenă, se aflau și Dimitri Vegas și Like Mike, DJ-ii care sunt pe poziția numărul 5 în top 100 DJ Mag.

„A fost o experiență fabuloasă, super cool, am trăit la intensitate maximă momentele de pe scenă, în fața unui public numeros, energic, iubitor de muzică electronică, alături de Timmy Trumpet, Dimitri Vegas și Like Mike”, a spus Inna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel