Infidelitatea - Cauza divorțului dintre Britney Spears și Sam Asghari

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Britney Spears
Britney Spears

Separarea dintre Britney Spears și Sam Asghari pare să fie marcată de tensiuni semnificative. La peste 24 de ore de la depunerea actelor de divorț de către antrenorul de fitness, au ieșit la iveală detalii suplimentare despre dezacordurile dintre ei.

Conform informațiilor furnizate de jurnaliștii de la Page Six, Sam Asghari, în vârstă de 29 de ani, a lansat mai multe atacuri în urma depunerii actelor de divorț de către Britney Spears.

Concret, acesta a acuzat-o pe celebra cântăreață că l-a înșelat și l-a lovit în timp ce dormea, învineținându-i astfel un ochi.

Asghari a susținut, de asemenea, că l-a rugat pe unul dintre angajații ei să o filmeze dezbrăcată, iar într-un final a ajuns să aibă o relație cu bărbatul respectiv.

„Ar exista mai multe videoclipuri cu Britney Spears în ipostaze compromițătoare alături de acel bărbat”, au dezvăluit surse citate de TMZ, potrivit Page Six.

Într-o declaraţie distribuită pe Instagram, Asghari a scris: „După şase ani de dragoste şi angajament unul faţă de celălalt, eu şi soţia mea am decis să ne încheiem călătoria împreună. Ne vom păstra dragostea şi respectul pe care îl avem unul pentru celălalt şi îi doresc tot ce e mai bun pentru ea întotdeauna”.

Ulterior, însă, el a scris pe rețelele sociale că „Problemele sunt inevitabile”, adăugând: „Ar fi ridicol să cer intimitate, însă vă cer tuturor, inclusiv jurnaliștilor, să fiți blânzi și înțelegători”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel