Incredibil! Unde a ascuns o parte din bani hoțul care a furat un sac cu suma de 278.000 lei din mașina Poștei

radiodcnews Team | Dată: 05 noi 2022, 22:13 | Categorie: Știri
Incredibil! Unde a ascuns banii hoțul care a furat un sac cu 28.200 lei din mașina Poștei
Incredibil! Unde a ascuns banii hoțul care a furat un sac cu 28.200 lei din mașina Poștei

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul poliţiei Oraşului Chitila, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, au efectuat, sâmbătă seară, o percheziţie domiciliară la imobilul din Bucureşti unde bărbatul care ar fi furat sacul cu bani din maşina Poştei locuia de fapt, anchetatorii găsind o sumă de bani ascunsă în sobă.

'În cadrul activităţilor specifice de urmărire penală, în această seară, 5 noiembrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul poliţiei Oraşului Chitila, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, au efectuat o percheziţie domiciliară la imobilul din Bucureşti unde bărbatul de 20 de ani locuia în fapt. La percheziţii, poliţiştii au descoperit într-o sobă din locuinţă suma de 28.200 lei, aceasta fiind ridicată în vederea continuării cercetărilor', a transmis IPJ Ilfov.

Bărbatul de 20 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru delapidare. Poliţiştii oraşului Chitila, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, l-au depistat, vineri, în Ploieşti, pe bărbatul de 20 de ani bănuit de furtul unui sac cu bani din maşina Poştei Române.

'Asupra bărbatului a fost găsit un sac cu bani, urmând ca ulterior să fie stabilită valoarea acestora', informa un comunicat al Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Ilfov transmis, vineri.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a primit o sesizare, pe 1 noiembrie, conform căreia dintr-o autoutilitară a Poştei Române care transporta bani a dispărut un sac în care se afla suma de 278.000 lei. Cel care a sesizat dispariţia sacului este şoferul autoutilitarei, iar principalul suspect este însoţitorul său.

'La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 11,47, un reprezentant al Poştei Române a sesizat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 11,40, un angajat, şofer transport valori la aceeaşi instituţie, l-a sesizat cu privire la faptul că, în timp ce se afla oprit pe strada Eroului din Chiajna, din interiorul autoutilitarei care transporta valori monetare a dispărut un sac ce aparţine Poştei Române, în care se afla suma de 278.000 lei, şi care ar fi fost sustras de însoţitorul acestuia, angajat la aceeaşi instituţie. La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţiştii din Chitila pentru efectuarea activităţilor specifice, în cauză fiind identificat delegatul, respectiv un bărbat în vârstă de 30 de ani, bănuit de comiterea faptei sesizate', anunţa IPJ Ilfov.

În urma probatoriului administrat, în cauză a fost schimbată încadrarea juridică a faptei din infracţiunea de furt, în infracţiunea de delapidare, urmărirea penală fiind efectuată de poliţiştii din Chitila, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite