Incident șocant în timpul filmărilor. Sharon Osbourne, în spital pentru trei zile după un atac

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Incident șocant în timpul filmărilor. Sharon Osbourne, în spital pentru trei zile după un atac
Incident șocant în timpul filmărilor. Sharon Osbourne, în spital pentru trei zile după un atac

Sharon Osbourne pare să se fi confruntat cu un eveniment neobișnuit în timpul filmărilor pentru o emisiune cu "fenomene paranormale", potrivit convingerilor fiului său, Jack, care a reacționat de urgență și a dus-o la spital.

Incidentul a avut loc în timpul înregistrărilor pentru spectacolul cu fenomene paranormale "Night of Terror".

Sharon Osbourne, în vârstă de 70 de ani, era implicată în filmările pentru emisiunea cu fenomene paranormale "Night of Terror" alături de fiul său mai mic, Jack. Aceste filmări au avut loc la Hotelul Glen Tavern Inn din Santa Paula, California, când, într-un moment neașteptat, ea a rămas complet imobilă, conform informațiilor publicate de Daily Star.

Sharon a intrat ca într-o stare de transă imediat după ce a intrat într-o cameră în care au existat mărturii despre o entitate malefică ciudată. Ea a încercat să pună întrebări presupusului spirit în timp ce era legată la ochi, când s-a produs reacția neprevăzută.

Jack Osbourne, în vârstă de 37 de ani, susține că ceea ce i s-a întâmplat „sfidează știința medicală". El crede că mama lui ar fi fost atacată de o entitate malefică din iad.

„Cred că a fost un fel de atac al spiritului. Am fost foarte speriat, de genul: "Serios? Mama mea e pe cale să moară în timp ce noi eram la vânătoare de fantome? Nu, asta nu ar trebui să se întâmple.

Eram cam confuzi și am crezut că ne face o glumă. Apoi m-am uitat la monitor și mi-am zis: "Nu e normal, am intrat și ea era afară. Adică, nu mai respira" a relatat Jack.

RMN și CT au ieșit normale

Echipajul a chemat imediat o ambulanță, iar Sharon a fost transportată de urgență la spital, unde a rămas două zile. Medicii au rămas nedumeriți de afecțiunea ei, după ce i-au făcut o serie de teste, inclusiv CT și RMN, care au constatat că avea o stare de sănătate normală.

Imagini cu Sharon în această ipostază pot fi văzute într-un trailer al emisiunii, în care se vede cum aceasta stă întinsă pe spate, pe un scaun, cu gura deschisă. Apoi fiul ei o duce pe brațe în timp ce îi spune echipei de filmare "avem nevoie de o ambulanță acum".

Apoi este întinsă pe podeaua camerei, în timp ce Jack le spune celorlalți „încearcă doar să îi mențină deschise căile respiratorii" și strigă „mamă, respiră!". Înaintea incidentului, Jack a declarat că un medium care contactase spiritul psihopat a avertizat-o pe mama sa că „chestia asta urăște femeile".

El a adăugat că, în timpul experienței înfiorătoare, pulsul mamei sale a scăzut și respirația ei a devenit greoaie. Jack a fost inițial convins că Sharon a suferit un atac cerebral sau un anevrism - dar după ce testele au constatat că era în regulă, acum este convins că a fost ținta unei creaturii amenințătoare din altă lume

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience