Începe războiul dintre Twitter şi Threads. Compania lui Musk dă în judecată Meta

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

Twitter dă în judecată Meta, pentru asemănările din aplicaţia rivală, Threads.

Compania Twitter a avertizat că va iniţia acţiune în instanţă împotriva companiei Meta, în legătură cu aplicaţia rivală Threads, lansată de curând de Meta. Deţinătorul Twitter, Elon Musk, a scris joi pe Twitter că este de acord cu concurenţa, însă nu şi cu "trişarea".

Fără îndoială, Threads seamănă extrem de mult cu Twitter, iar datorită unei scrisori adresate Meta de avocatul lui Elon Musk este cunoscută acum şi poziţia miliardarului în legătură cu aceste similarităţi. În scrisoare se afirmă că Threads a fost creată prin "însuşirea sistemică, deliberată şi ilegală a secretelor comerciale ale Twitter" şi a altor elemente de proprietate intelectuală.

De asemenea, în scrisoare se subliniază că mulţi dintre angajaţii demişi de Twitter au fost angajaţi de Meta, aducând cu ei informaţii din interiorul Twitter. Totuşi, un purtător de cuvânt al Meta a afirmat că niciunul dintre membrii echipei de realizare a platformei Threads a fost angajat al Twitter, adăugând că acest lucru "pur şi simplu nu se practică", informează Rador.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel