Începe Rabla Moto

Autorul articolului: Liana Ganea |
Data publicării:
| Categorie: Știri
foto: Freepik
foto: Freepik

S-a dat startul Programului Rabla Moto.

Ești gata pentru o nouă motocicletă sau un nou scuter? Pe 19 martie s-a dat startul pentru RABLA Moto, unul dintre cele mai așteptate programe de finanțare care permite achiziția de motociclete/scutere în urma casării unei mașini. Programul a fost inițiat de motoADN și este activ de patru ani.

Motocicletele și scuterele eligibile prin RABLA Moto le găsești pe www.rablamoto.ro și, în curând, în Calendarul de Motociclete și Scutere 2024. 

Ce trebuie să știi despre RABLA Moto

Pentru achiziționarea de motociclete noi al căror sistem de propulsie generează maximum 120 g CO2/km în sistem WMTC, în schimbul predării spre casare a unui autovehicul uzat, se acordă o primă de casare de 7.000 lei, la care se pot adăuga:

- ecobonus în valoare de 1.500 lei, pentru motocicletă al cărui sistem de propulsie generează maximum 90 g CO2/km în sistem WMTC;

- ecobonus în valoare de 1.500 lei, pentru casarea unui autovehicul uzat cu o vechime de cel puțin 15 ani de la data fabricației și/sau care are norma de poluare Euro 3 sau inferioară.

Pentru motociclete electrice, prin programul Rabla Plus, cuantumul ecotichetului este de 13.000 de lei indiferent de numărul de autovehicule uzate predate spre casare.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel