Încăierare între români și ucraineni într-un parc de distracții din Germania

Oana Pavelescu | Dată: 02 iul 2022, 16:51 | Categorie: Știri

În localitatea germană Rövershagen, ferma de căpșuni are și un parc de distracții cu această temă și care este foarte apreciat de copii.

În acest loc, care ar trebui să fie un loc pentru distracția copiilor și familiilor acestora, s-a iscat o bătaie cruntă între un grup numeros de ucraineni și unul de români, toți fiind angajați ai fermei de căpșuni.

Conform informațiilor publicate de Bild, vineri seară, aproximativ 100 de lucrători s-au luat la bătaie la ferma de aventură care este foarte populară în rândul familiilor.

Între orele 21.00 și 22.00, adică la scurt timp după ce ușile fermei de căpșuni au fost închise pentru vizitatori, disputa a degenerat într-o locuință a angajaților. Poliția a fost nevoită să intervină și să pună capăt luptei dintre scandalagii.

"Un grup mai mare de angajați ucraineni s-a luat la ceartă cu un grup de români. În cursul acestor dispute, trei cetățeni români au luat obiecte periculoase și le-au atacat spre ucraineni", a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Sophie Pawelke.

Motivul încăierării a fost, probabil, unul neînsemnat. Potrivit primelor evaluări ale polițiștilor, ar fi trebuit să fie vorba de sticle sparte și de lucrări de curățenie. Situația a escaladat apoi într-o asemenea măsură încât au urmat violențe. Anchetatorii nu pot spune cu certitudine ce obiecte au fost folosite.

În atacul românilor, trei persoane au fost rănite atât de grav încât au fost nevoite să fie tratate într-un spital din Rostock. Doi dintre cei trei suspecți au fost arestați mai târziu în acea seară. 

Poliția judiciară investighează acum investighează cazul agresorii fiind suspectați de de vătămare corporală periculoasă. 

Pentru a liniști spiritele  încinse, scrie Bild, a fost nevoie să fie trimiși polițiști din două orașe aflate în vecinătate.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite