Încă o tragedie în RAP-ul american: Young Dolph, împuşcat mortal într-un magazin de dulciuri

Antonio Grigore |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Rapperul american Young Dolph a fost împuşcat miercuri în timp ce se afla într-un magazin de dulciuri din Memphis, Tennessee, au anunţat autorităţile locale.

Young Dolph, în vârstă de 36 de ani, născut în Chicago şi domiciliat în Memphis, tocmai intrase într-un magazin de dulciuri când o persoană înarmată şi-a făcut apariţia şi l-a împuşcat, relatează presa locală.

Pe 17 noiembrie 2021, la ora 12:24, agenţii de poliţie din Memphis au fost chemaţi la locul unui schimb de focuri, a declarat poliţia din Memphis într-un comunicat. O victimă de sex masculin a fost localizată şi declarată decedată la faţa locului, au precizat autorităţile.

Află mai mult pe scrie SPECTACOLA.

Artistul şi-a lansat primul album, intitulat King of Memphis, în 2016.

Familia artistului conduce o organizaţie nonprofit în Memphis, numită IdaMae, în beneficiul comunităţii, oferind programe şi activităţi filantropice pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii prin crearea de oportunităţi pentru educaţie, dezvoltare personală şi conservarea culturii comunităţii.

Numeroase vedete din lumea muzicii rap au transmis condoleanţe pe reţelele sociale, printre acestea numărându-se rapperul american Gucci Mane, care a declarat că este devastat şi rapperul şi actorul american LL Cool J, care a transmis că se roagă pentru copiii şi familia lui Young Dolph.

Citește și: Horoscop 2022 Rac, Leu, Fecioară

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel