Încă o nuntă se pregătește la Hollywood! Megan Fox a primit inel cu DIAMANTE. Scump rău

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
 Megan Fox
Megan Fox

S-a aflat valoarea aproximativă a inelului de logodnă cu diamant pe care actrița Megan Fox l-a primit de la rapperul american Machine Gun Kelly (pe numele real Colson Baker), scrie publicația Insider. 

Inelul este confecționat din metal prețios și este format din două jumătăți de inimă: una este realizată dintr-un smarald mare, iar cealaltă dintr-un diamant de aceeași mărime. Se știe că piesa a fost realizată la comandă de brandul de bijuterii de lux Stephen Webster.

Expertul Katherine Money a declarat pentru publicație că prețul unui astfel de inel variază între 300.000 și 400.000 mii de dolari, în funcție de detaliile cerute de cumpărător.

Rapperul american Machine Gun Kelly și Megan Fox au decis să se căsătorească. Un videoclip în care artistul hip-hop o cere în căsătorie pe artistă a fost postat chiar de Fox pe contul ei de Instagram.

"Cumva, un an și jumătate mai târziu, după ce am trecut prin iad împreună și am râs împreună mai mult decât mi-am imaginat vreodată, m-a cerut în căsătorie. <...> Și ca în fiecare viață dinaintea acesteia și ca în fiecare viață care va urma, am spus da", a scris vedeta în vârstă de 35 de ani. 

La prima lor întâlnire din Los Angeles, Machine Gun Kelly a dus-o pe Fox la un picnic și ”o mare de trandafiri” într-un canion. Apoi au urcat pe acoperișul Teatrului Roxy, unde "au cântat pop-punk și s-au sărutat".

Fox a recunoscut că relația lor este extrem de excentrică și plină de suișuri și coborâșuri euforice. "Sufletele noastre au decis să se întâlnească cu părțile noastre întunecate, cu lucrurile pe care nu voiam să le cunoaștem despre noi înșine și pe care le respingeam", a precizat actrița.

Citește tot articolul AICI.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel