”Încă îl iubesc pe Johnny”. Mă tem să mai spun ce gândesc. Amber Heard dezvăluie de ce nu a câștigat procesul

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Amber Heard a vorbit pentru prima oară în public după procesul pierdut.

La prima ei apariție publică de când a pierdut un proces împotriva fostului ei soț Johnny Depp într-un dosar de defăimare, actrița Amber Heard a declarat pentru NBC că înțelege că nu se încadrează în profilul ”victimei perfecte”, dar a spus și că „își iubește în continuare fostul soț și să nu-l învinovățește pentru nimic', relatează Sky News .

Luna trecută, o instanță din Virginia a decis că actrița Amber Heard l-a calomniat pe fostul ei soț Johnny Depp. Drept pentru care, actrița este obligată să-i plătească despăgubiri de 15 milioane de dolari, în timp ce el ar trebui să-i plătească fostei soții doar două milioane pentru că instanța a acceptat unele elemente din cererea ei reconvențională.

Răspunzând la întrebări din prima parte a interviului, ea a răspuns și la întrebarea dacă mai are sentimente pentru fostul ei soț.

”Da, absolut. Îl iubesc. L-am iubit cel mai sincer și am făcut tot posibilul să repar relația noastră profund stricată, dar am eșuat. Nu-l acuz pentru nimic. Știu că asta poate fi greu de înțeles. Dar ar putea fi foarte ușor de înțeles dacă ai iubit vreodată pe cineva. Ar trebui să fie simplu”, a spus ea.

Întrebată dacă Depp a reușit să intenționeze să o umilească în fața lumii întregi, Amber a spus:

”Știu că a promis asta. Nu sunt o victimă bună, înțeleg. Nu sunt o victimă simpatică, nu sunt o victimă perfectă. Dar când am depus mărturie, am cerut juriului să încerce să vadă omul din mine”, a spus ea.

Îi e frică să mai spună ce gândește

Heard a recunoscut, de asemenea, că se teme că fostul ei soț ar putea-o da din nou în judecată pentru defăimare dacă va continua să dezvăluie detalii din viața lor după decizia instanței.

Când a fost întrebată dacă îi este teamă să mai spună ce gândește, ea a răspuns:

”Sigur că mi-e frică. Am luat de la sine înțeles ceea ce am presupus că este dreptul meu la libertatea de exprimare. Mă tem că fiecare pas pe care îl fac ar putea fi o nouă oportunitate de a mă reduce la tăcere”, a spus ea.

Ea a reiterat că articolul ei despre abuzul domestic, publicat în Washington Post în 2018, care s-a aflat în centrul procesului legal, nu a fost despre Depp, ci despre un subiect cultural mult mai amplu legat de mișcarea #MeToo.

Ea a spus că este foarte important să nu scrii un articol despre Depp sau să nu-l calomniezi. Ea a spus că avocații ei au citit textul înainte de a fi publicat.

Ea a subliniat că nu și-a dorit niciodată ca articolul să contribuie la distrugerea carierei lui.

În cadrul interviului, Heard a recunoscut că ea și Depp s-au purtat „oribil unul față de celălalt” în timpul relației lor „toxice”. Ea a recunoscut că a făcut multe greșeli, dar că a spus întotdeauna adevărul.

În timpul interviului, ea a spus că crede că juriul a fost cucerit de „actoria minunată” a lui Depp.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel