Înalt oficial prins cu droguri. Răzvan Giucă, vicepreşedintele Autorităţii de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră, conducea drogat

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Fotografie creată de MART PRODUCTION, de la Pexels
Fotografie creată de MART PRODUCTION, de la Pexels

Răzvan Giuca, vicepreşedinte al Autorităţii Competente de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră, a fost prins de Poliția Rutieră sub influența susbstanțelor interzise.

Răzvan Giucă, oficial în Guvern, cu rang de subsecretar de stat, a fost depistat de poliție cu droguri. Acesta conducea mașina instituției și a ieșit pozitiv și la drug test.

Asupra lui au fost depistate și pliculețe cu comprimate, arată StiriTVR

Vicepreședintele Autorităţii Competente de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră a fost prins de Poliție în zona Splaiului Independenței.

În cazul lui Răzvan Giucă este vorba de două infracțiuni: conducerea unui autovehiul sub influența substanțelor interzise și deținere de droguri.

Răzvan Giuca a fost numit în funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii Competente de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră în iulie 2020.

Mandatul acestuia este de 5 ani.

”Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Răzvan Giuca se numeşte în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii Competente de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră, pentru o perioadă de 5 ani”, se arată într-o decizie a premierului Ludovic Orban publicată în Monitorul Oficial.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel