În spatele zâmbetului: Cum se simte Simona Gherghe departe de copiii săi

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: Simona Gherghe, Instagram
Sursa: Simona Gherghe, Instagram

Cunoscută pentru relația strânsă pe care o are cu cei mici, Simona Gherghe nu a ezitat să își deschidă sufletul și să împărtășească fanilor săi stările emoționale prin care trece în aceste momente.

Deși petrece cât de mult timp poate alături de Ana și Vlad, există și momente când cei mici sunt la bunici, iar Simona Gherghe a recunoscut că este greu pentru ea să fie departe de ei.

Ana și Vlad, cei doi copii ai Simonei Gherghe, par să se bucure din plin de momentele petrecute alături de bunicii lor, ceea ce demonstrează relația strânsă pe care o au cei mici cu aceștia. Deși este dificil pentru Simona să fie departe de cei doi, este reconfortant să știe că aceștia se simt bine și sunt înconjurați de dragoste și afecțiune în preajma bunicilor lor.

Prezentatoarea TV Simona Gherghe a scris într-o postare pe Instagram gânduri emoționante despre momentele în care se află departe de cei doi copii ai săi, Ana și Vla:

„Ana și Vlad sunt la țară, de vineri. Mor de dorul lor. Mâine ne reunim și abia aștept. Ei se simt tare bine cu bunicii, despărțirea a fost ușoară, nu mai cer de nu știu câte ori să vorbim... Doar că eu mă usuc de dor”, a fost mesajul postat de Simona Gherghe pe Instagram.

2. Sursa: Sim... (simona-gherghe_63472900_80686800.jpg)

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel