Impactul zodiilor părinților asupra ta

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Impactul zodiilor părinților asupra ta
Impactul zodiilor părinților asupra ta

Atunci când suntem curioși să descoperim mai multe despre noi înșine, avem tendința să ne concentrăm asupra zodiei noastre. Cu toate acestea, este la fel de interesant să ne gândim cum semnele zodiacale ale părinților noștri pot avea un impact asupra personalității noastre. Iată cum!

Spre exemplu, putem observa că nativii din zodia Fecioară sunt cunoscuți pentru organizare și sinceritate în comunicare, ceea ce poate influența modul în care își cresc copiii. Pe de altă parte, persoanele născute în zodia Taur manifestă obicei răbdare și liniște în relația cu cei mici, în timp ce părinții născuți sub semnul Berbecului sunt deseori plini de energie, entuziasm și încurajează copiii să-și urmeze pasiunile. Mai mult, semnele zodiacale dezvăluie și informații despre stilurile de comunicare ale părinților.

De exemplu, tatăl poate fi o persoană comunicativă dacă s-a născut sub semnul Gemenilor sau Leului, în timp ce mama poate avea înțelepciunea tipică a Scorpionilor.

Scopuri și valori 

Semnele zodiacale pot indica, de asemenea, care sunt scopurile și valorile părinților, ceea ce te influențează, în mod inevitabil. De pildă, un părinte din zodia Berbec sau Leu îi poate insufla copilului curajul și încrederea în sine, cel din zodia Rac îl va învăța să valoreze familia, pe când o Balanță o să-i transmită copilului cât de importantă este educația în integrarea socială. Părinții Gemeni încurajează deschiderea și învățarea continuă, iar Taurii stabilitatea și siguranța. 

De la o Fecioară vei învăța cum să fii preocupat de binele și de starea ta de sănătate, iar dacă ai un părinte din zodia Capricorn, cel mai probabil ai învățat să nu te lamentezi, ci să înaintezi cu răbdare în direcția obiectivelor tale.

Caracterul puternic, voința de fier și abilitățile de manipulare pot fi transmise de la un părinte din zodia Scorpion, iar dorința de a evolua în permanență se poate moșteni de la un Săgetător. Un părinte în zodia Vărsător își învață copilul să respecte independența, iar un nativ Pești îl îndrumă să se dezvolte din punct de vedere spiritual. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel