Ibrahimovic, probabil la ultimul său meci din carieră. ”Îmi pare rău să anunț asta, dar este sfârșitul! Zlatan plânge de durere”

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache | Dată: 10 mai, 12:58 | Categorie: Sport

Atacantul suedez joacă sub anestezie și are dureri puternice la genunchi.

Zlatan Ibrahimovic joacă probabil ultimul său meci din carieră duminică. Marele atacant suedez de 40 de ani ar putea să nu mai joace fotbal după meciul cu Atalanta .

Cel puțin așa susține Peppe di Stefano care a dezvăluit că Ibra este la sfârșitul călătoriei sale fotbalistice.

"Au fost atât de multe vești bune pentru Milan în ultimul timp încât îmi pare foarte rău să anunț asta. Probabil că Zlatan își încheie cariera la finalul acestui sezon. Unul dintre jucătorii lui Milan mi-a spus că Ibra a plâns de durere la ultimul antrenament. Joacă sub anestezie și suferă.” , susține Di Stefano și adaugă:

"Pioli si medicii ii interzic sa joace, dar vrea sa fie acolo si sa intre macar 10-15 minute. Vrea titlul de campion. Știe ca are doar două variante in aceasta vară. Ori isi va incheia cariera liniștit, ori merge pentru o operație riscantă la genunchi și se pregătește pentru un alt sezon, ultimul din cariera lui.”

 

Nu îi lipsește motivația

"Singurul lucru care îl atrage este să mai joace un sezon este ultima încercare de a câștiga Liga Campionilor, dar șansele ca el să își încheie cariera la sfârșitul sezonului sunt de 90 la sută. Îi dau această șansă de 10 la sută să continue sezonul viitor.”, scrie Di Stefano.

Nu poate juca mai mult de 10-15 minute. Mi-au confirmat asta medicii de la Milan. Genunchiul este umflat si asta il impiedica sa alerge normal. Poate interventia chirurgicala ar preveni durerea și i-ar atenua o vreme, dar durerea ar reveni dupa cateva luni.

Daca Milan ia Scudetto cred ca asta e. Cred ca il urmarim pe Zlatan ultima oara la San Siro contra Atalantei", spune Peppe di Stefano

La AC Milan, Ibrahimović a adunat 158 ​​de meciuri, a marcat 92 de goluri și a înregistrat 35 de pase decisive. De când s-a întors la club în urmă cu doi ani și jumătate, a jucat 73 de meciuri și a marcat 36 de goluri cu 11 pase decisive și a devenit motorul marii reveniri a lui Milan la vârful fotbalului italian.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite