Imagini uimitoare cu Mark Zuckerberg când se duelează cu un luptător MMA pe o barjă plutitoare

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 06 sep 2023, 11:47 | Categorie: Știri
Imagini uimitoare cu Mark Zuckerberg se duelează cu un luptător MMA pe o barjă plutitoare
Imagini uimitoare cu Mark Zuckerberg se duelează cu un luptător MMA pe o barjă plutitoare

Mark Zuckerberg a dezvăluit imagini neobișnuite în care se duelează cu un luptător de MMA pe o barjă plutitoare, însoțit de coloana sonoră a filmului "Misiune: Imposibilă".

Au trecut vremurile în care Mark Zuckerberg era subiectul ironiilor pe internet pentru că folosea excesiv protecție solară în timpul navigației, conform informațiilor de la Insider. Noul Mark Zuckerberg de vară se implică în dueluri cu luptători MMA pe o barjă plutitoare.

Într-o postare video comună pe Instagram cu luptătorul MMA Israel Adesanya, Zuckerberg se antrenează pe apă cu acesta și luptătorul MMA Alexander Volkanovski, lovind cu piciorul și luptându-se - totul pregătit pentru un clip pe coloana sonoră din „Misiunea: Imposibilă”.

Încă nu am văzut o luptă între Zuckerberg și Elon Musk, o potențială confruntare care a fost discutată din iunie, când Musk a scris pe Twitter că va fi pregătit pentru un meci în cușcă cu Zuckerberg, iar CEO-ul Meta a fost de acord.

Zuckerberg are centura albastră în jiu-jitsu

Chiar dacă lupta respectivă ar putea să nu aibă loc deloc - Zuckerberg a declarat în trecut că "Elon nu este serios" - cofondatorul Facebook a continuat să-și demonstreze abilitățile de luptător.

Aceasta este doar cea mai recentă apariție a miliardarului Meta, după postările din începutul acestui an în care a evidențiat centura sa albastră în jiu-jitsu, primul său turneu de arte marțiale și o fotografie cu Zuckerberg stând fără cămașă între luptătorii Adesanya și Volkanovski.

Zuckerberg a început să se antreneze în jiu-jitsu în timpul carantinei impuse de pandemia COVID-19 și acum se antrenează în jiu-jitsu și MMA de trei până la patru ori pe săptămână.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience