Imagini spectaculoase cu Revelionul din Australia și Noua Zeelandă

Autorul articolului: Alexandru Negrici |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Cu câteva ore înainte de miezul nopții, orașele mari din întreaga lume sunt pline de anticipare și pregătiri pentru a marca începutul noului an.

Sydney din Australia a fost unul dintre primele orașe care a dat startul petrecerilor, oferind un spectacol impresionant de artificii ce a durat 12 minute și care a fost urmărit de mii de persoane în jurul portului.

Mulțimile s-au adunat pe tot parcursul zilei pentru a ocupa cele mai bune locuri, în așteptarea spectacolului iconic care a implicat opt tone de artificii lansate de pe Podul Harbour și de pe Casa de Operă din Sydney.

Youtube video image

Aceasta a fost urmată de Noua Zeelandă, care a început festivitățile la ora 11:00 GMT, cu un impresionant show de artificii în Auckland.

Mici state insulare din Pacific, precum Tonga, Samoa și Kiribati, au fost primele care au salutat sosirea anului 2024.

Ultimul loc care va părăsi anul 2023 va fi Insula Baker din centrul Oceanului Pacific - moment în care va fi deja 2 ianuarie în Kiribati.

Cu toate că diferite fusuri orare separă orașele și țările, spiritul de unitate și anticiparea pentru noul început se resimte în întreaga lume. Fiecare loc și cultură aduc contribuția lor la această sărbătoare globală, marcând trecerea într-un an nou cu speranța unui viitor mai luminos și plin de realizări pentru întreaga omenire.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel