Imagini de groază în timpul ședinței de Guvern! A fost luat cu ambulanța. Rafila l-a ajutat imediat

Ioana Dinu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri

Imagini de groază în timpul ședinței de Guvern! A fost luat cu ambulanța.

Secretarul de Stat la Ministerul Muncii Cristian Vasilcoiu a fost luat cu ambulanța în timpul ședinței de Guvern.

Cristian Vasilcoiu are coronavirus. El a spus că, în timpul ședinței de Guvern, s-a „prelins” puțin, apoi a avut un episod de „brake dance”. Până a venit ambulanța, Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, a avut grjijă de el. Cristian Vasilcoiu a povestit acest episod pe Facebook.

„Dragi prieteni și colegi,

Unii dintre voi știți deja, alții aflați acum: azi m-am “prelins” puțin în timpul ședinței de Guvern, apoi am avut un episod de “brake dance” fără să vreau. Îi mulțumesc lui Alexandru Rafila pentru reacția rapidă și pentru că a avut grijă de mine, până a ajuns ambulanța, care m-a dus la Matei Balș. Da, medicii au depistat că am Covid și le mulțumesc pentru mobilizare.

Am putine amețeli, frisoane, dureri de cap, respir ca peștele, dar nu mor. Da, am purtat mască, dar îmi cer scuze față de colegii din minister, Guvern și partid și le mulțumesc pentru mesaje și susținere. Am anunțat pe toată lumea cu care m-am întâlnit recent.Sunt vaccinat, am mai avut Covid, nu am trecut chiar ușor prin el, se pare că nici acum. Ne vedem luni, că nu scapă nimeni de mine așa ușor!”, a spus Cristian Vasilcoiu.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 9.106 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 2.590 mai puține față de ziua anterioară. 1.757 din cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel