Ilinca Vandici, prima reacție după valul de critici: Mă doare foarte rău. Am greșit pentru că nu am fost capabilă să îmi găsesc cuvintele potrivite

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Ilinca Vandici, foto Instagram
Ilinca Vandici, foto Instagram

Ilinca Vandici explică motivul pentru care declarațiile ei despre căsnicie au fost interpretate greșit

Ilinca Vandici a făcut o serie de declarații controversate în cadrul podcastului găzduit de Damian Drăghici, dar și în emisiunea moderată de Denise Rifai. Prezentatoarea TV a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei, despre care a afirmat că i-ar ierta orice. Mai mult, aceasta a declarat că soțul ei e „șmecher”, că nu merge la cumpărături și nici nu schimbă scutece. În schimb, își permite să-i cumpere o mașină de 100 000 de euro și se va ocupa să-l ducă pe fiul lor „la femei”. Ea a susținut că familia ei este extrem de importantă pentru ea și că nici măcar infidelitatea soțului nu ar putea strica relația lor.  

„Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele prin parc. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa. Aaa, că are și el momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?!”, este una dintre declarațiile făcute de Ilinca Vandici în podcas-ul găzduit de Damian Drăghici.

"Prima oară în viața mea a fost Andrei. Indiferent ce s-ar întâmpla, el rămâne pe primul loc în viața mea. Noi doi împreună facem un cuplu pentru copilul nostru. Zian nu îi va lua locul și nu i-l va lua niciodată. Andrei este pe primul loc în viața mea”, a declarat prezentatoarea TV în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Ilinca Vandici: Am greșit pentru că nu am fost capabilă să îmi găsesc cuvintele potrivite


Invitată în emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D, Ilinca Vandici a vorbit despre valul de critici în care trăiește în ultimele săptămâni și a spus că  declarațiile sale au fost percepute într-un mod negativ. 

"După tot ce s-a întâmplat îmi vine foarte greu să mă uit la mine. Îmi pare rău că nu am acordat mai multă atenție, că nu mi-am ales alte cuvinte, pentru a nu lăsa să se înțeleagă altceva. Mă doare foarte rău.

Cred că o femeie e liberă să facă tot ceea ce își dorește ea să facă, atâta vreme cât ea se simte împlinită. Eu vorbeam de o situație ipotetică, Andrei nu a fost în ipostaza de a mă înșela. În trecut însă am trecut prin asta. Respectivul bărbat era iubitul meu și totuși l-am iertat de atâtea ori pentru infidelitate. Acum, că vorbim despre o familie, pentru care suntem dispuși să iertăm lucruri, îmi e greu să risc tot din cauza unei întâmplări. În egală măsură, este o situație foarte greu de acceptat. Dacă iert nu înseamnă că accept sau că promovez asta. Am greșit pentru că nu am fost capabilă să îmi găsesc cuvintele potrivite.", declarat Ilinca Vandici în emisiunea de la Kanal D.

Imediat după intervenția televizată, prezentatoarea TV a postat primul mesaj public pe Instagram, unde explică toată situația

"Subiectele abordate în ultimele mele apariții au fost atât de personale, încât, cu siguranță, nu am reușit să explic, să nuanțez anumite aspecte sau contexte la care făceam referire. Poate și emoțiile și-au spus cuvântul și poate și ele au generat o alegere neinspirată a cuvintelor. Toate declarațiile mele au fost făcute cu bună credință, din dorința de a împărtăși cu voi cât mai multe lucruri din viața mea. Nu mi-am propus să generalizez sau să jignesc pe cineva. Nu mi-am imaginat că voi lăsa loc de interpretări duse la extremă. Relația mea cu Andrei este o relație normală, în care ne iubim, ne respectăm. Eu mă ocup de cumpărături, eu am schimbat scutecele, dar am ales să fac asta cu bucurie, pentru că-mi face plăcere să fac lucruri pentru familia mea.", a fost mesajul transmis de Ilinca Vandici.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilinca Vandici (@ilinca.vandicioficial)

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel