Ilinca Vandici explică de ce i-ar ierta ORICE soțului ei: „Mi-a oferit tot ceea ce am visat”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Ilinca Vandici, captură video Kanal D
Ilinca Vandici, captură video Kanal D

Ilinca Vandici a fost aspru criticată, în mediul online, după ce a declarat că i-ar ierta soțului ei absolut orice. 

Ilinca Vandici este căsătorită Andrei Neacșu și au împreună un băiețel. Recent, prezentatoarea tv a fost invitată în podcastul moderat de către artistul Damian Drăghici, acolo unde a vorbit despre căsnicia sa. 

Frumoasa vedetă a mărturisit că i-ar ierta orice soțului său. De asemenea, Ilinca Vandici a ținut să transmită și un mesaj pentru admiratoarele soțului său și le-a avertizat să nu își încerce norocul, deoarece el tot la ea se întoarce.

„I-aș ierta absolut orice! Nu-mi vine să cred că zic asta. Pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul. Consider că iubirea noastră, familia noastră, e mai presus decât orice fufă care stă 10-15 minute. Andrei, nu te uita la podcast-ul ăsta, o să crezi că ți-am dat undă liberă! Oricum, fetelor, nu e disponibil, tot la mine se întoarce. Pentru toți banii din lume, nu aș renunța la familia mea", a declarat Ilinca Vandici, în cadrul podcastului găzduit de Damian Drăghici.

Declarațiile vedetei au ajuns virale și mulți internauți au criticat-o pentru viziunea sa. 

Motivul pentru care i-ar ierta orice

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Ilinca Vandici a explicat de ce a fost atât de categorică în afirmațiile făcute și spune că își menține părerea. Pentru ea, familia este cel mai important lucru, astfel că ar accepta orice din partea soțului ei. 

„Vezi tu, teribilista din mine, acum 4 ani, înainte să îl aibă pe Zian, această Ioana d'Arc, luptătoarea pentru dreptate, dragoste pură, adevărată, ar fi zis: „Nu iert nimic. Nu vreau să iert. Eu dacă nu îi greșesc, el de ce să îmi greșească?” După ce a apărut Zian, cumva, în mine s-au schimbat foarte multe lucruri și se schimbă în continuare, zi de zi, inclusiv această percepție a relației, a căsătoriei cu Andrei, a vieții în doi, a vieții în trei, alături de Zian. Nu vreau sa zic asta! I-aș ierta orice pentru că este omul care mi-a oferit tot ceea ce am visat, am așteptat și am sperat că o să mi se întâmple vreodată în viață. O familie superbă, un băiat de care sunt extrem de mândră, pe care îl cresc cum știu eu cel mai bine în lumea asta, iar pentru asta, da, lui Andrei i-aș ierta absolut orice”, a spus Ilinca Vandici, în emisiunea de la Kanal D. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel