IKEA retrage un produs din cauza "riscului de pocnire violentă" în timpul utilizării

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri

IKEA anunță retragerea de pe piață a unui produs din cauza riscului de acccidentare.

IKEA recheamă espressorul pentru plită METALLISK, întrucât există riscul ca produsul să pocnească violent în timpul utilizării. IKEA le recomandă tuturor clienților care au cumpărat un espressor pentru plită METALLISK de 0,4 l cu supapă de siguranță din oțel inoxidabil, cu marcaj de dată între 2040 și 2204 (aass), să nu îl mai folosească și să contacteze IKEA pentru a li se rambursa integral suma plătită pe produs.

Întrucât siguranța este prioritatea principală la IKEA, rechemăm espressorul METALLISK cu supapă de siguranță din oțel inoxidabil, cu marcaj de dată între 2040 și 2204 (aass) din cauza unui risc crescut de a pocni violent în timpul utilizării. Riscul a crescut după schimbarea materialului și a construcției supapei de siguranță; prin urmare, vor fi rechemate doar produsele prevăzute cu supapă de siguranță din oțel inoxidabil (de culoare argintie/gri). Restul unităților nu sunt incluse în campania de rechemare.

Espressorul METALLISK cu supapă de siguranță din oțel inoxidabil, cu marcaj de dată între 2040 și 2204 (aass), cod articol 70360225, poate fi returnat la orice magazin IKEA, iar clienții vor primi înapoi suma integrală plătită pe produs. Nu este necesară o dovadă a achiziției (bon fiscal).

Pentru informații suplimentare, contactează IKEA la numărul de telefon 021-407.45.32.

IKEA își cere scuze pentru eventualele neplăceri cauzate de această rechemare.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel