Iată cum se pronunță numele fiului lui Kylie Jenner și Travis Scott

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Iată cum se pronunță numele fiului lui Kylie Jenner și Travis Scott
Iată cum se pronunță numele fiului lui Kylie Jenner și Travis Scott

"Credeți că se pronunță air sau airey?", a întrebat o pagină de fani pe rețelele de socializare.

La aproape un an după ce l-a născut pe fiul ei cu Travis Scott, Kylie Jenner a dezvăluit în acest weekend că acesta se numește Aire Webster - iar acum își anunță fanii cum să pronunțe și ei acest nume unic.

"Credeți că se pronunță air sau airey?", a întrebat un cont de fan Instagram despre pseudonimul, care înseamnă "Leul lui Dumnezeu" în ebraică.

Ei bine, mogulul Kylie Cosmetics a decis să intre în secțiunea de comentarii pentru a lămuri oficial lucrurile. "AIR", a scris ea cu majuscule și cu un singur emoji cu inimă roșie.

Marea dezvăluire a numelui bebelușului Aire a venit în weekend, împreună cu primele fotografii cu chipul adorabil al micuțului. Marea dezvăluire i-a adus micuțului o mulțime de fani faimoși, toți, de la Rosalía și SZA la Chloe Bailey și Hailey Bieber.

La nașterea sa din 2022, în februarie, Jenner și Scott au anunțat inițial că fiul lor se va numi Wolf, dar au retras decizia câteva săptămâni mai târziu, după ce s-au mai gândit. (" Numele fiului nostru nu mai este Wolf", a scris atunci vedeta Kardashians pe Instagram Stories. "Pur și simplu, chiar nu am simțit că este el. Am vrut doar să împărtășesc pentru că tot văd Wolf peste tot").

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel