Ian McKellen nu va reveni în rolul lui John Falstaff după un accident pe scenă

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Captura Youtube LotrTV
Foto: Captura Youtube LotrTV

Ian McKellen, actorul britanic în vârstă de 85 de ani, nu va reveni în rolul lui John Falstaff într-un turneu, după ce a căzut de pe o scenă din Londra în timpul unui spectacol luna trecută, au anunțat luni producătorii piesei, scrie Reuters.

McKellen juca în "Player Kings", o producție a pieselor "Henry IV, Parts One and Two" de William Shakespeare, în districtul de teatre West End din capitală, pe 17 iunie, când și-a pierdut echilibrul și a căzut de pe scenă în timpul unei scene de luptă. Actorul, cunoscut pentru rolurile sale ca Gandalf în filmele "Lord of the Rings" și "The Hobbit", precum și Magneto în filmele "X-Men", a fost dus la spital.

"La două săptămâni după accidentul meu pe scenă, rănile mele se îmbunătățesc zi de zi," a spus el într-o declarație. "Cu cea mai mare reticență, am acceptat sfatul medical de a-mi proteja recuperarea completă prin a nu lucra în acest timp."

David Semark, supleantul lui McKellen care a completat reprezentațiile din Londra, va prelua rolul în Bristol, Birmingham, Norwich și Newcastle, au spus producătorii.

Cariera teatrală a lui McKellen se întinde din 1961, unde a jucat în numeroase roluri importante, inclusiv Richard III, Regele Lear și Macbeth.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel