I-au dat Blestem. Vrăjitoarele din Kiev promit PROBLEME serioase cu sănătatea lui Putin. Totul până la Paște

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social

Vrăjitoarele și vracii din Ucraina plănuesc o nouă ceremonie împotriva lui Putin.

Pe 7 aprilie are loc o nouă ceremonie a vrăjitoarelor, împotriva președintelui rus Vladimir Putin.

Acestea promit că până pe 24 aprilie, de Paștele ortodox, acesta va avea probleme grave de sănătate, se spune într-un mesaj postat pe pagina de Instagram a comunității de vrăjitoare, ”Ceaunul (Căldarul) vrăjitoarei”, scrie Aphostrophe.ua.

”Ceremoniile au fost programate cu 40 de zile înainte. Următoarea este pe 07.04.2022. Au simțit deja lovitura noastră. Pe a doua o vor simți înainte de Paște. Mai puternic. Mergem până la capăt, - se mai arată în postare.

Potrivit unei surse apropiate comunității oculte din Kiev, prima ceremonie programată pentru 31 martie a fost reușită și eficientă.

”De obicei, există o mulțime de obstacole înaintea unor astfel de ritualuri. Dar nu au existat întreruperi, totul a decurs bine și fără niciun fel de obstacol. Rețineți că (ceremonia n.r.) a fost urmată de retragerea trupelor inamice de la Kiev. Dacă vrei, consideră-o ca o coincidență, dacă nu vrei - nu. Suntem siguri că acesta este meritul nostru, - a spus interlocutorul publicației.

Până acum s-au adunat 150 de oameni pentru a implementa seria de ritualuri, iar rândurile doritorilor continuă să crească. Ceremoniile sunt programate timp de 40 de zile.

Vrăjitoare care practică în cimitire, adepte ale cultului lui Lilith, păgâni, magicieni. Fiecare lucrează pe frontul său și fiecare are propriul său caiet de sarcini. De la întunericul trupelor inamice, la cupolele defensive, care apără orașele ucrainene; de la vrăjirea dușmanilor, până la trezirea morților care vor apăra țara; de la străpungerea apărării magice ale inamicilor, până la blestemul antic viking - Nidston, spun organizatorii.

Primul eveniment a avut loc pe 31 martie pe unul dintre munții din Ucraina. Apoi, un reprezentant al comunității a făcut un apel către cetățenii ucraineni care nu sunt implicați în cultul cultelor, cu o cerere de a nu interveni din curiozitate și de a nu lua evenimentul cu ușurință.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel