I-a lăsat pe toți cu gura căscată: A stat trei săptămâni cu cadavrele mamei și surorii ei în casă. Ștefania și fiica ei au murit de foame

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social

La Ternopîl, în Ucraina, oamenii legii au găsit o femeie care a locuit sub același acoperiș cu mama și sora ei, decedate de aproximativ 2-3 săptămâni. Cadavrele au fost descoperite într-un apartament. Potrivit versiunii preliminare a experților criminaliști, cele două femei au murit de foame, dar este dificil de determinat cauza exactă a morții din cauza descompunerii cadavrelor, relatează presa din Ucraina.

Poliția nu a reușit încă să o interogheze pe femeia din Ternopîl cu privire la ce s-a întâmplat cu rudele sale și de ce nu a raportat moartea acestora.

Potrivit vecinilor decedatei, aceștia au văzut-o pe supraviețuitoarea Liubov E., în vârstă de 55 de ani, ieșind din casă pentru a face cumpărături și la poștă pentru a plăti utilitățile în urmă cu o lună.

La începutul anului 2020, femeia lucra ca asistentă medicală într-unul dintre spitalele din oraș. Când a izbucnit pandemia, a decis să renunțe la locul de muncă și să aibă grijă de mama sa în vârstă și de sora sa cu handicap.

A stat timp de trei săptămâni cu cadavrele mamei și surorii ei în casă

Se pare că familia de trei persoane trăia doar din pensia lui Ștefania E., de 78 de ani, și din pensia de invaliditate a Liudmilei, de 50 de ani, care au fost găsite moarte în casă.

Vecinii femeilor au bănuit că ceva nu era în regulă. Câteva săptămâni mai târziu, au văzut bancnotele băgate în ușă și au crezut că familia a plecat undeva, dar când au simțit un miros neplăcut pe casa scării, au sunat la poliție.

Când au deschis ușa, forțele de ordine, martorii și vecinii au văzut că acolo se aflau trei femei. Două dintre ele erau moarte, iar o femeie era în viață.

Liubov E., în vârstă de 55 de ani, a fost transportată de urgență la spital. Era într-o stare extrem de gravă, inconștientă. Potrivit medicilor, femeia pierduse foarte mult în greutate din cauza unui post foarte lung și cântărea 30 de kilograme. Tensiunea arterială era foarte scăzută - 60 cu 40.

Citește și: Show-ul SURVIVOR revine în România. Ce post de televiziune va difuza emisiunea

Ștefania și fiica ei ar fi murit de foame

Medicii se luptă de câteva zile pentru viața ei. Liubov și-a recăpătat cunoștința, dar încă nu mănâncă singură, așa că este hrănită prin tub și pe cale venoasă.

"Starea ei rămâne gravă, se duce o luptă pentru viața ei. Ea este în continuare într-o stare extrem de gravă, dar cu mici îmbunătățiri. Și-a recăpătat cunoștința, își spune numele, tensiunea arterială a ajuns la 100 cu 60", a declarat Peter Komar, șeful departamentului de anesteziologie și terapie intensivă de la Spitalul de Urgență din Ternopîl, citat de presa din Ucraina.

Potrivit poliției, femeia are tulburări psihice evidente, din cauza cărora nu a putut fi interogată. Ea își spune doar numele și dă numele mamei și al surorii sale.

Poliția a deschis o procedură penală pentru moartea femeilor, luându-se în calcul că moartea celor două a survenit pe cale naturală.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel