Horoscopul este DUR pentru TREI zodii

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Horoscopul este DUR pentru TREI zodii/Freepik
Horoscopul este DUR pentru TREI zodii/Freepik

Avem câteva probleme de rezolvat. Una dintre ele este că suntem morocănoși și puțin confuzi, iar cealaltă este că nu ne pricepem prea bine să comunicăm ceea ce avem nevoie pentru a nu ne simți morocănoși sau confuzi. Așadar, în esență, în timpul tranzitului Lunii opusă lui Mercur, este posibil să ne găsim blocați între ciocan și nicovală.

1. Leu

Ceea ce te enervează cel mai mult la Luna opusă lui Mercur este că intențiile tale sunt atât de bune și, totuși, nu reușești să te aduni îndeajuns pentru a exprima ceea ce ai nevoie disperată să spui. Ai probleme în această privință pentru că simți că oportunitățile tale se termină și că trebuie să treci la ceva nou, sau... va dispărea și nu vei mai avea această șansă.

În timpul acestui tranzit, Luna opusă lui Mercur, te simți ca și cum "pisica ți-a luat limba". Niciodată nu ai fost în pană de cuvinte până acum, dar ești și foarte conștient să nu spui ceva greșit. Așadar, îți ții limba în frâu și te deranjează profund că nu reușești să îți aduni gândurile. Te simți presat în timpul tranzitului Lunii opuse lui Mercur și, deși știi că se va mai domoli în curând te deranjează profund.

2. Fecioară

Ceea ce te enervează astăzi este faptul că te așteptai ca ceva să fie gata și să se termine până acum, iar acest lucru persistă. Orice ar fi acest lucru, are legătură cu sănătatea, iar tu nu ai niciun cuvânt de spus. Nu-ți face griji, nu e nimic de care să te alarmezi aici, dar tot nu ești împăcat cu ideea că în timpul Lunii opuse lui Mercur, pe 28 septembrie 2023, "lucrurile" nu sunt așa cum ai vrea tu să fie.

Acest lucru ar putea avea de-a face cu vindecarea. Poate că te-ai grăbit să ajungi la concluzia că ai fi putut să te vindeci complet până acum și, pentru că mai ai încă câteva săptămâni de vindecare din ceea ce trebuie să te vindeci, lipsa ta de răbdare începe să te facă să te simți exasperat și supărat. Nu-ți fie teamă, Fecioară. Asta face Luna opusă lui Mercur... lucrează pentru a te împinge în ruminații cu normă întreagă. Te vei ridica deasupra a toate acestea și anul mai devreme decât crezi.

3. Balanță

Pentru că îți place când totul funcționează conform planului tău, s-ar putea să te simți excepțional de supărat în timpul tranzitului Lunii opuse lui Mercur. Este genul de zi pe care pur și simplu nu o înțelegi. Deși aceasta este însăși natura tranzitului Lunii opuse lui Mercur, nu ajută faptul că doar ieri aveai toate aceste idei și planuri mari puse la punct, iar acum, brusc, simți îndoieli și îngrijorare.

Faptul că te pui pe gânduri te face să fii supărată pe tine însăți, iar asta nu este o stare naturală pentru tine. În general, sunteți destul de relaxat și ușor de suportat. Te iubești pe tine însuți și îți lași loc să respiri, dar pe 28 septembrie 2023, acțiunile tale ți se vor părea intolerabile și te vei întreba de ce nu reușești să te controlezi. Simți furie atunci când ar trebui să simți bucurie, iar acest lucru se află în centrul a ceea ce se întâmplă pentru tine astăzi, în timpul Lunii opuse lui Mercur.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel