Horoscopul banilor. O săptămână în care unele zodii trebuie să acționeze PRUDENT. Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Bani, noroc și fericire
Bani, noroc și fericire

Horoscopul pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară.

Berbec

Vine o săptămână intensă pentru tine. Cu greu vei găsi echilibru între familie și colegi. Pentru a depăși cu bine acest context trebuie să dai dovadă de multă înțelepciune. Socializarea și ieșirile cu prietenii vor contribui la schimbarea situației.

Taur

Sunt posibile scurte deplasări, vacanțe călătorii. Ai mare grijă la drum, fii mai prudent! Comunicarea la locul de muncă, în mod special cu colegii, este importantă. Asumarea rolului de lider te va ajuta, de aceea încearcă să nu fii arogant.

Gemeni

Fii foarte atent la negocierile financiare, la modul în care administrezi finanțele. În plan sentimental planetele s-au aliniat în favoarea ta și toate neînțelegerile cu persoana iubită sunt de domeniul trecutului.  Vei avea parte și de câștiguri bănești.

Rac

Ar fi bine să fii mai chibzuit la administrarea finanțelor. Este o perioadă în care este de preferat să fii mai precaut și cu anturajul, ca să nu fii mințit sau trădat. Intuiția este un îndrumător bun. Cu răbdare se vor rezolva toate promisiunile întârziate.

Leu

Începe o perioadă rodnică pe toate planurile. De aceea, ar fi de preferat să dai dovadă de mai multă abilitate pentru a putea să-ți îmbunătățești stilul de viață. Este posibil să apară tensiuni în casă, dar tu caută să nu amplifici tensiunile, ci să aplanezi situația.

Fecioară

Ar trebui să fii foarte atent la dialogul cu persoana iubită, pentru că pot apărea mici neînțelegeri, mai ales din cauza prietenilor, dar și din cauza banilor. Proiectul în care ai decis să te implici necesită efort pentru ca să se finalizeze cu succes.

Citește și: Ai o hartă natală DIURNĂ sau NOCTURNĂ? Află unde te încadrezi

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel