Horoscop. Zodiile care au parte de ghinion în dragoste, marți, 1 august 2023. Simt că partenerul nu le mai observă

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: pexels.com
Sursa foto: pexels.com

Iată ce zodii se pot simți excluse de către partener, în prima zi a lunii august.

Nu vrem să dăm impresia că suntem niște persoane care se plâng continuu, dar există un adevăr care însoțește ziua de astăzi, 1 august 2023, și anume că ceva ne face să ne simțim ca și cum am fi ignorați. Dacă suntem în relații romantice, ne simțim ca și cum nu am fi iubiți, iar acest lucru ar putea fi, de fapt, doar în viziunea noastră.

Pur și simplu ne simțim neiubiți astăzi și asta se întâmplă atunci când Marte trigon Jupiter afectează trei semne zodiacale specifice. Acesta este un tranzit foarte puternic și, deși poate face minuni, poate, de asemenea, să atingă locurile din psihicul nostru în care ne simțim singuri sau izolați. 

1. Balanță 
(23 septembrie - 22 octombrie)


S-ar putea să sfârșești prin a te simți un pic dezamăgită astăzi, Balanță, deoarece nu simți că meriți tratamentul pe care îl primești acum din partea partenerului tău romantic, care nu este de fapt vizibil în vreun mod. Nu înțelegi de ce partenerul tău te-a dat practic la o parte, dar în timpul trigonului lui Marte cu Jupiter din această primă zi a lunii august, ai putea vedea că are alte probleme "mai importante" de care să se ocupe. Nu-i nimic, rămâi cu tine și te vei descurca, dar s-ar putea să adopți un ton resentimentar atunci când vorbești cu el.

El, la rândul său, nu te va asculta cu adevărat, așa că este mai bine să-ți rezervi energia. Nu ești centrul de interes numărul unu al partenerului tău astăzi, iar dacă asta te face să te simți ca și cum ai fi ignorat, nu-ți face griji. Poate că are o scuză legitimă și vei auzi totul despre asta mâine.

2. Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie)


S-ar putea ca astăzi să ți se pară mai dificil decât crezi să îți păstrezi cumpătul. Este clar că nu reușești să te faci înțeles, iar pe 1 august 2023, în timpul tranzitului lui Marte în trigon cu Jupiter, vei observa că partenerul tău sentimental pare să îți recunoască cu greu existența. Acest lucru te face să te simți foarte prost și te va face să te întrebi ce ai făcut atât de greșit încât să meriți un asemenea tratament.

De ce te ignoră atât de flagrant și ce ai făcut ca să fii în situația aceasta neplăcută. Te simți ca și cum ai fi fost lăsat singur și, deși acest lucru este un nonsens, nu vei putea scăpa de sentimentul că ai fost cumva izolat în deșert de unul singur. Nu ești ignorat, Scorpionule, așa că nu face o criză d e nervi. Doar că partenerul tău are planuri care nu te includ și pe tine și ar fi bine să accepți acest lucru.

3. Pești 
(19 februarie - 20 martie)

Singurul lucru mai rău decât așteptările mari este dezamăgirea care urmează atunci când așteptările nu se împlinesc. Poate că aveai în minte că astăzi urma să fie o zi specială între tine și partenerul tău romantic și totuși, cu Marte în trigon cu Jupiter pe cer, se pare că planurile au fost schimbate.

Te "așteptai" ca lucrurile să arate într-un anumit fel, iar acum, când partenerul tău pare că nu te vede, te întrebi ce s-a întâmplat și de ce astăzi? Presupunerile nu funcționează bine într-o lume în care comunicarea este esențială, iar în timpul lui Marte în trigon cu Jupiter, vei descoperi că data viitoare este mai bine să vorbești, decât să aștepți ca presupunerile să se adeverească.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel