Horoscop. Trei zodii norocoase în dragoste, vineri, 15 septembrie 2023

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: pexels.com
Sursa foto: pexels.com

Iată ce zodii se vor bucura de armonie în cuplu pe 15 septembrie.

Dacă ai tendința de a transpira în fața retrogradării lui Mercur până în ultima zi, este timpul să îți iei gândul de la asta, pentru că retrogradarea s-a încheiat. Mercur a devenit direct astăzi, ceea ce înseamnă că putem începe să ne simțim mai confortabil în pielea noastră. Este posibil chiar să simțim o eliberare imediată a presiunii, deoarece observăm cât de ușor au devenit anumite lucruri fără efort.

Trei semne zodiacale sunt pregătite pentru o răsturnare aproape instantanee în ceea ce privește viața lor romantică. Relațiile se simt mai ușoare în timpul lui Mercur direct. S-ar putea să nici nu ne putem explica ce se întâmplă, tot ce știm este că ceea ce ne-a deranjat doar cu o zi înainte nu pare să aibă prea multă greutate astăzi.

1. Gemeni 
(21 mai - 20 iunie)

Întotdeauna este o zi bună pentru tine când ești scutit de Mercur retrograd, deoarece ai tendința de a lua acest tranzit la inimă, Gemeni. Vestea bună este că s-a terminat cu asta. Poți, în sfârșit, să respiri aerul proaspăt al unei comunicări adecvate și al lipsei de confuzie. Pe 15 septembrie 2023, lucrurile se simt mai ușor acasă, iar tu poți relaționa cu partenerul tău romantic.

Nu că ar fi fost un zid ridicat între voi doi, dar parcă ceva rămăsese nerezolvat, iar până astăzi vei observa că, orice ar fi fost, pare să fi scăzut în intensitate. Tu și persoana iubită vă puteți simți bine că sunteți împreună și că petreceți timp în liniște - nu mai există momente stânjenitoare. Mercur direct vă permite amândurora să respirați puțin.


2. Leo 
(23 iulie - 22 august)

Ai trecut printr-o perioadă dificilă cu partenerul tău și, deși știi întotdeauna că amândoi puteți pune magia la loc, aceste ultime săptămâni au fost o nebunie și amândoi sunteți responsabili pentru că ați fost instigatorii tuturor problemelor care au fost cauzate. Pe 15 septembrie 2023, va fi ușor să recunoști orice ai făcut pentru a genera conflictele și vei renunța de la a face asta. 

În timpul primei zile a lui Mercur direct, nu este nevoie de niciun efort pentru a te pune din nou pe calea cea bună și, odată ce tu și partenerul tău vă veți da seama că încă mai există o "cale bună", amândoi veți face de bunăvoie tot posibilul pentru a îndrepta lucrurile. Astăzi se simte ca o mică victorie. Deși nu are loc nicio sărbătoare aparentă, amândoi vă veți simți victorioși. 

3. Fecioară 
(23 august - 22 septembrie)

Nimeni nu simte că are nevoie de o pauză mai mult decât tine și, deși nu vrei să te consideri o persoană care merită "milă", vei fi incredibil de recunoscător că Mercur direct îți oferă o pauză bună și solidă în această zi, 15 septembrie 2023. Tensiunea ta se atenuează, iar capacitatea ta de a comunica bine cu partenerul tău romantic revine.

Te simți bine să îți exprimi din nou îngrijorările cu persoana pe care o iubești fără să o bombardezi cu problemele tale. Știi că și tu te-ai confruntat cu niște probleme grele și nu vrei să le aduci în relație, dar pe măsură ce Mercur devine direct pe 15 septembrie 2023, te vei simți mai puțin împovărat de problemele tale și mai deschis la schimbare și reînnoire. Aceasta este o zi de cotitură pentru tine, Fecioară. Acceptă pozitivitatea, deoarece este a ta pentru a o cere.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel