Horoscop săptămânii 29 august - 4 septembrie. Cele mai fericite zodii vor fi Gemeni, Scorpion, Berbec

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

BERBEC

IUBIRE: Acum poți să respiri mai ușor și să reconsideri câteva momente din trecutul tău amoros. Partenerul tău va fi bucuros să te asculte, dar el așteaptă același lucru de la tine. Țineți cont de asta când începeți să vă încredeți unul în celălalt.

CARIERĂ: A sosit momentul când poți vedea imaginea de ansamblu. Acest lucru vă va clarifica viziunea și va defini un plan pentru viitor. Va fi de lucru și multe vor depinde de ce vei face în continuare, iar tu vei simți povara responsabilității.

TAUR

IUBIRE: Gândește-te la ceea ce este interesant în jurul tău și în tine și comunică cu partenerul.

CARIERĂ: Zilele sunt bune pentru aranjarea unor afaceri mai mici. Dacă vrei să te angajezi în ceva mai mare sau mai solicitant, nu este momentul pentru așa ceva. Puteți face, însă, planuri.

SĂNĂTATE&SFATURI: Nu intra în discuții care știi că pot degenera în certuri.

GEMENI

IUBIRE: Relaxarea și atmosfera plăcută vor domni în relațiile tale personale.

CARIERĂ: Vor sosi vești interesante și acum vei putea lucra la maximum. Sorții vor fi în favoarea ta, iar direcția în care se va dezvolta afacerea ta va fi din ce în ce mai stabilă.

RAC

IUBIRE: Unul dintre prietenii tăi s-ar putea să te placă cu adevărat. S-ar putea să vă îndoiți dacă să păstrați o prietenie frumoasă sau să intrați într-o relație de dragoste. În orice caz, dacă îți asculți inima, nu poți greși.

CARIERĂ: Mulți vor avea parte de emoții mai puțin plăcute la locul de muncă sau își vor da seama cât de mult le place ceea ce fac. 

Dăruirea și energia voastră vor fi contagioase pentru mulți. Îți vei putea motiva colegii din jurul tău.

SĂNĂTATE: În aceste zile vei avea surplus de energie.

LEU

IUBIRE: Nevoia de securitate în viața privată va fi accentuată în aceste zile. Cu toate acestea, nu-ți deranja partenerul cu dovezi de dragoste pentru că nimănui nu-i place asta. Realizezi că nu există nicio garanție pentru nimic în această lume, iar când vei adopta asta, te vei simți mai bine cu tine însuți.

CARIERĂ: Mulți vor fi tentați să cedeze propriei lăcomii, dar ar putea lua în considerare că modestia a fost întotdeauna o virtute.

VIRGIN

IUBIRE: Siguranța și stabilitatea relațiilor personale vor deveni importante pentru tine în viața ta amoroasă. Îți vei concentra energia pe realizarea celor menționate mai sus. Partenerul tău va fi plăcut surprins. Cei care sunt încă singuri vor alege acum doar opțiuni pentru o relație permanentă.

CARIERĂ: Călătoriile de afaceri, noi experiențe, descoperirea de noi cunoștințe sunt probabile. 

SĂNĂTATE: Bea mai multă apă.

BALANȚĂ

IUBIRE: Vei accepta ceea ce ai și ceea ce trăiești. Cu o abordare atât de matură, vei începe să te bucuri de lucrurile mărunte care înseamnă viață. Acest stil se va potrivi tuturor celor care sunt în relații pe termen lung.

CARIERĂ: Vei visa la o altă carieră. Nu este imposibil, dar mai întâi trebuie să faci ceea ce ți se dă. Disponibilitatea de a lupta pentru ceea ce este de drept al tău va fi cheia succesului tău. Urmează-ți ideile și fii consecvent și profesionist.

SĂNĂTATEI: Ar fi bine să vizitați medicul dentist.

SCORPION

IUBIRE: Fericire in suflet datorita lucrurilor care îți sunt dragi, petreceri plăcute fără prea multă fanfară, relaxare in cercul celor dragi – toate acestea pot fi experimentate in aceste zile. Fii deschis, ai încredere în cei care te iubesc și vei fi mulțumit.

CARIERĂ: Vă veți imagina în rolul unui lider. Mulți vor gestiona cu adevărat lucrurile la locul de muncă, pentru că situația va fi de acord așa. Alții vor fi bucuroși să se bazeze pe tine. În același timp, veți încuraja dezvoltarea unor idei sau tehnologii complet noi. Aceasta va fi o săptămână dinamică.

SAGETATOR

IUBIRE: În viața ta amoroasă, te vei concentra pe viața de zi cu zi. Nu vei avea mari dorințe, ci dimpotrivă, vei fi mai modest decât de obicei. Cei care sunt încă singuri vor căuta dragostea în locuri obișnuite și fără presiunea de a fi nevoiți să o găsească. Va fi relaxant.

CARIERĂ: Fructele eforturilor tale ies încet la lumină, dar mai sunt multe de făcut. Cu toate acestea, există din ce în ce mai multe satisfacții și chiar progrese. Vor fi lăudați cei a căror activitate este de natură managerială. 

CAPRICORN

IUBIRE: Dacă s-a blocat ceva între dvs. și partenerul dvs., acum vă veți deschide amândoi și veți începe să găsiți din nou un limbaj comun. 

CARIERĂ: Te vei ocupa puțin mai mult de problemele de investiții.

VĂRSĂTOR

IUBIRE: Vei fi mai pregătit pentru oameni noi și cunoștințe noi, dar există totuși posibilitatea unor provocări și discuții care nu-ți merg. Este vorba despre a fi atent cum comunici. Deci, fii plin de tact și grijuliu.

CARIERĂ: Vei continua o strategie diplomatică liniștită, iar ceea ce ești de acord, îl vei implementa imediat. Astfel, se vor alterna două stiluri de lucru: unul mai liniștit și celălalt mai dinamic.

SĂNĂTATE: Lucrează la condiția fizică.

PEŞTE

IUBIRE: În ceea ce privește emoțiile, faza ta introvertită va fi extrem de activă, ceea ce este cu adevărat rar.

CARIERĂ: Te vei conecta din ce în ce mai bine cu oameni care nu sunt din locul în care lucrezi. Unii vor primi o cantitate considerabilă de informații prin care își vor extinde cunoștințele și vor stabili noi potențiale colaborări. Vei fi un colaborator deschis tuturor.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel