Horoscop săptămânal - DRAGOSTE, 8 -14 mai 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: pexels.com
Sursa foto: pexels.com

Horoscopul săptămânal de dragoste, 8 -14 mai 2023.

Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  

Cea mai romantică zi: Sâmbătă, 13 mai 

Săptămâna aceasta este timpul să înfrunți tot ceea ce ai tot amânat sau ai evitat. Deși inconfortabil, aceasta este cheia pentru a atrage și a crea iubire pe termen lung. Cu cât eviți mai mult adevărul despre tine sau despre relația ta, cu atât mai mult îți amâni soarta și cele mai minunate părți ale vieții. Oricât de dificil ar fi să te confrunți cu el, este mai bine să o faci acum, astfel încât să poți primi mai mult din ceea ce îți dorești.

Taur  
(20 aprilie - 20 mai) 

Cea mai romantică zi:  Vineri, 12 mai 

Înainte de a intra în noi capitole, este posibil ca săptămâna aceasta să fii chemat de trecut pentru o revizuire și o eliberare importantă. Nu înseamnă că va trebui să pui capăt unei relații, dar este posibil să existe o situație de codependență sau chiar o zonă de confort depășită care te reține. Concentrează-te pe creșterea ta și pe ceea ce simți că ai nevoie.

Gemeni 
(21 mai - 20 iunie) 

Cea mai romantică zi: Vineri, 12 mai 

 Acordă atenție la ceea ce simți cu adevărat. Cuvintele pe care le rostești în această săptămână vor avea o greutate incredibilă în a te duce mai departe cu planurile pe care le-ai început deja în viața ta amoroasă. Trebuie să te asiguri că lucrezi pentru tine și nu împotriva inimii tale.

Rac 
(21 iunie - 22 iulie) 

Cea mai romantică zi: Vineri, 12 mai 

Odată ce te schimbi, gusturile tale nou descoperite tind să afecteze și ceea ce îți dorești cu adevărat. Oricât de provocator ar putea fi acum să te deschizi cu adevărat, acest lucru îți va aduce și o mai mare conștientizare a cine și ce prețuiești cel mai mult în viața ta. 

Leu
(23 iulie - 22 august) 

Cea mai romantică zi: Duminică, 14 mai 

Gândește la scară largă, gândește expansiv și nu te limita de nimic din ceea ce s-a întâmplat în trecut. Săptămâna aceasta ești ghidat să afli cu adevărat ce anume din cadrul unei relații îți dorești. Este posibil să planificați unele călătorii împreună pentru a profita la maximum de această oportunitate. Odată ce vă puteți elibera de trecut, viitorul devine brusc la îndemână.

Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 

Cea mai romantică zi: Sâmbătă, 13 mai 

Viața se schimbă continuu pe măsură ce înveți și crești. Această săptămână deschide câteva oportunități interesante pentru ca relația ta romantică să devină un aspect mai proeminent al vieții tale. Îmbrățișează toate beneficiile relației tale din această săptămână și lasă ca aceasta să fie confirmarea că ești exact acolo unde trebuie să fii.

Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 

Cea mai romantică zi: Duminică, 14 mai  

Este ușor să spui că îți dorești acea mare iubire, dar uneori drumul pe acolo poate fi greu. Oricât de mult te-ai concentrat asupra acestui aspect, în săptămâna 8 - 14 mai urmează un moment important care îți va permite să obții claritatea pe care o căutai. O mare iubire nu înseamnă perfecțiune. În schimb, de obicei, este vorba despre modul în care te schimbă dramatic pe tine și viața ta. Recunoaște că, chiar și în marea iubire, există imperfecțiuni și s-ar putea să descoperi că ai deja ceea ce ți-ai dorit întotdeauna.

Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie) 

Cea mai romantică zi: Duminică, 14 mai 

Oricât de mult ai tânji după intensitatea unei conexiuni profunde, ai devenit mai conștient de nevoile tale. Această conștientizare te-a pus în situația de a încerca să creezi ceva ce nu ai mai avut până acum. Deși acest lucru este întotdeauna o provocare, întârzierile pe care le-ai simțit în a începe acest nou început te-au făcut să te simți fără speranță în ultima vreme sau să pui totul la îndoială. Ai încredere în întârzieri, deoarece acestea te aduc întotdeauna acolo unde trebuie să fii.

Săgetător  
(22 noiembrie - 21 decembrie) 

Cea mai romantică zi: Sâmbătă, 13 mai 

Oricât de mult îți dorești libertate în cadrul relației tale, ai nevoie de rădăcini puternice și stabile pentru a susține aceste vise. Te simți din ce în ce mai serios și mai concentrat asupra acestui aspect, mai ales dacă mai rămân răni de vindecat. Cu toate acestea, nu ai renunțat, ceea ce face toată diferența de data aceasta. Momentul crucial al acestei săptămâni te va face să schimbi lucruri în viața ta pe care nu ți le-ai imaginat niciodată, totul pentru dragoste.

Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie) 

Cea mai romantică zi: Sâmbătă, 13 mai 

Uneori este în regulă să te inconfortabil, dacă partenerul vrea să-ți afle gândurile ascunse. Din cauza aceasta, de multe ori, relațiile se pierd pur și simplu pentru că oamenii se feresc să se „dezbrace” de secrete.

Împărtășește ceea ce simți cu partenerul tău, oricât de inconfortabil s-ar simți, știind că acest lucru va face cea mai mare diferență în cadrul conexiunii voastre.

Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 

Cea mai romantică zi: Vineri, 14 mai 

Creșterea este interesantă. Înțelegi sensul mai profund al lucrurilor, pe măsură ce te întorci la anumite sentimente sau conștientizări. Oricât de mult ai creat acest spațiu minunat al iubirii, ceva încă s-a agățat de tine, făcându-te să te temi să mergi mai departe. Chiar dacă ai persistat până acum cu o frică, o credință sau un sentiment vechi, trebuie să fie eliberat în această săptămână pentru a-ți permite să experimentezi întregul spectru al iubirii pe care o meriți.

Pești  
(19 februarie - 20 martie) 

Cea mai romantică zi: Sâmbătă, 13 mai 


Dragostea ar trebui să îți aducă bucurie, nu doar creștere sau lecții, ci fericire absolută. Asta nu înseamnă că vei fi fericit în fiecare minut al fiecărei zile, dar înseamnă că dragostea ta ar trebui să te facă să zâmbești mai mult decât să plângi. Devii serios în ceea ce privește căutarea fericirii sentimentale în această săptămână, pe măsură ce intri într-o perioadă incredibil de divină pentru romantism și angajament.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel