Horoscop săptămânal 1 - 7 august. Cele mai fericite semne vor fi Capricorn, Săgetător, Scorpion

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Fotografie de la Gabriela Cheloni: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/portret-fericit-zambind-zambe-te-2124886/
Fotografie de la Gabriela Cheloni: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/portret-fericit-zambind-zambe-te-2124886/

Horoscopul săptămânii 1 - 7 august.

Berbec

IUBIRE: Poate că ești puțin amorțit din cauza încercărilor copleșitoare de dragoste. Vei evita frustrarea cu răbdare și reținere. Alinierea planetelor mai estompează din influențele pozitive, dar asta nu înseamnă că nu ai o perioadă strălucită în față. Cei care se află într-o relație ar trebui să fie mai toleranți până vor veni zile mai bune.

CARIERĂ: Unii vor fi tentați să cheltuiască mai mult decât este necesar. Dacă vă lipsesc fondurile, nu vă împrumutați. Alege cu atenție ce este important pentru tine și ce nu. Vei descoperi că nu ai nevoie de foarte mult și vei fi mulțumit. 



Taur

IUBIRE: Nivelul emoțional al relațiilor personale va fi de înaltă calitate, iar orice altceva te va duce la nemulțumiri, discuții sau chiar lupte. Deci vorbește, dar nu insista asupra îmbrățișărilor. Cu puțină răbdare, veți fi amândoi mulțumiți.

CARIERĂ: Nu vrei să te angajezi în bârfe și ești deranjat să tot fii nevoit să le asculți. La job vor fi câteva mici hopuri pentru care nu trebuie să-ți faci griji. Cu toții suntem oameni, iar oamenii nu sunt perfecți. Știi asta foarte bine.

SĂNĂTATE & SFATURI: Bucură-te de viață.

Gemeni

IUBIRE: Probabil că nu vei fi mulțumit de ceea ce pare că urmează. Abțineți-vă de la comentarii inutile, deoarece ar putea doar să adauge gaz pe foc. Fiți moderat, răbdător și, dacă este necesar, retrageți-vă. Temporar. Va fi mai simplu pentru tine mai târziu.

CARIERĂ: Vei continua strategia diplomatică, iar pentru ce primești undă verde, vei implementa imediat. Astfel, modul tău de operare de tipul ”tace și face” va alterna, iar tu te vei adapta când la un stil, când la altul.

SĂNĂTATE&SFATURI: Un pic de sport nu strică. Te va fortifica.



Rac

IUBIRE: Te întâlnești cu foarte multă lume, dar cele mai multe persoane nu vor îndeplini pe deplin așteptările tale în dragoste. Prin urmare, vei vorbi despre iubire mai mult decât o vei simți.

CARIERĂ: Privește mai atent în jurul tău și vei găsi mulți doritori să lucreze cu tine. Este necesar să ne conectăm mai bine și să elaborăm un plan organizațional mai bun. Odată ce faci asta, tot ce trebuie să mai faci este să continui.

SĂNĂTATE & SFATURI: Nu lăsa lucrurile mărunte să te distragă.

Leu

IUBIRE: Mulți își vor putea, în sfârșit, să-și deschidă inimile și să scape de obstacolele sau frustrările care i-au reținut. Va fi o îmbunătățire a relațiilor tale personale, dar se recomandă prudență. Mai ales pentru că pot exista greșeli în pași sau provocări din partea cealaltă.

CARIERĂ: Călătoriile de afaceri și noile experiențe nu vă vor ocoli. Elevii și studenții vor avea succes, iar la job  veți avea tot mai multe idei grozave.

Fecioară

IUBIRE: Provocările se vor diminua, iar viața ta amoroasă se va calma. Cei mai mulți vor fi mulțumiți. Este posibil să reduceți ieșirile și să vă bucurați mai mult statul acasă, în compania persoanei iubite.

CARIERĂ: Tot ceea ce ai gândit și planificat capătă încet caracteristici externe. Unii vor recunoaște oportunitățile de a-și perfecționa ideile. Folosește-ți și farmecul în ofertele de afaceri.

SĂNĂTATE & SFATURI: Vei obține mai mult cu mai multă diplomație.

Balanță

IUBIRE: Dacă încă ești singur și cauți iubire, fii măsurat și nu te grăbi. Este mai probabil ca alții să te inducă în eroare de data aceasta.. De aceea poți rămâne în expectativă, cel puțin deocamdată. Dacă te simți singur, socotește-o doar o fază trecătoare.

CARIERĂ: Te implici în proiecte îndrăznețe, iar circumstanțele și evenimentele vor favoriza acest lucru. Probleme mai mici pot fi văzute din cauza unor lucruri din trecut. 



Scorpion

IUBIRE: Te așteaptă zile frumoase de dragoste când te poți aștepta la armonie între tine și persoana iubită. Dacă încă ești singur, ai grijă să ieși și să socializezi pentru că șansele de a te apropia de cineva sunt crescute. Vei fi seducător, iar sexul opus va fi bucuros să te abordeze.

CARIERĂ: Te afli într-o fază în care lucrurile mărunte trebuie rezolvate. Din multitudinea lor, este posibil să nu vezi principalul lucru, așa că obiectivele tale nu sunt complet clare. Totuși, călcați pe căi sigure și bine bătute, iar rezultatele nu vor lipsi.

SĂNĂTATE ȘI SFATURI: Fă o plimbare înainte de culcare pentru un somn mai bun.

Săgetător

IUBIRE: În fiecare zi vor exista tot mai multe schimburi de idei între tine și persoana iubită, dar nu neapărat în sensul pozitiv. Fiecare va dori ceva, iar reconcilierea se va face prin compromis. Găsiți calea de mijloc și veți fi amândoi mai calmi. Altfel, te vei simți singur.

CARIERĂ: Bătăliile intelectuale sunt pe ordinea de zi. Unele vor trezi emoții în tine, așa că le vei face cu pasiune sau furie. Te vei simți ambivalent și nu-ți va fi clar ce faci. Clarifică totul cu argumente.

SĂNĂTATE & SFATURI: Concentrați-vă pe lucruri importante.

Capricorn

IUBIRE: Natura ta înțeleaptă va deveni puțin mai puțin pretențioasă și vei deveni mai calm. Cel puțin când vine vorba de dragoste. Atracțiile nu vor mai fi importante pentru tine, dar te vei putea bucura de lucrurile mărunte. Se numește maturitate.

CARIERĂ: Locurile de muncă se intensifică, iar tot ceea ce faci capătă un caracter antreprenorial. Mulți vor fi împinși mai greu în aceste zile sau li se va cere să fie mai implicați la locul de muncă. 

SĂNĂTATE & SFATURI: Nu neglijați somnul obișnuit.

Vărsător

IUBIRE: Cei care au o familie se vor dedica complet acesteia. Cei care se află în relații noi vor trece prin mici crize din cauza lipsei de atracție. Plictiseala te-ar putea doborî. Ieșiîn lume.

CARIERĂ: Ți se va părea că presiunea de la locul de muncă crește în fiecare zi. Cel mai bine este să vă țineți de fișa postului și să o respectați cu strictețe. Totuși, dacă nici așa nu funcționează, nu intra în certuri.

SĂNĂTATE&SFATURI: Nu renunța la obiectivele tale.



Pești

IUBIRE: S-ar putea ca totul să nu meargă atât de repede pe cât te aștepți, dar lucrurile se întorc cu siguranță în favoarea ta. Fii deschis, comunică cu umor așa cum știi deja, iubește-te pe tine și pe ceilalți. Ieși printre oameni. Te vor accepta cu plăcere.

CARIERĂ: Îți vor sugera diverse opțiuni, dar nu vei putea influența singur lucrurile. Te vei simți ca un spectator căruia i se oferă ceva fără nicio provocare reală. Colaborați cu ceilalți. Citeste printre randuri. Ceea ce nu funcționează acum, va funcționa mai târziu. Este nevoie de răbdare.

SĂNĂTATE&SFATURI: Găsiți ceva care vă face fericit în fiecare zi.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel