Horoscop RUNE zodii 10 - 16 octombrie 2022

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Fotografie de la Anastasiya Gepp: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/model-portret-machiaj-vedere-laterala-1462637/
Fotografie de la Anastasiya Gepp: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/model-portret-machiaj-vedere-laterala-1462637/

Vrei să știi ce te așteaptă săptămâna asta conform runelor? Haideți să aflăm împreună.

Ce ne arată horoscopul runelor 10-16 octombrie 2022

Berbec – DAGAZ, inversată

Reprezintă simbolul unei zile noi, un nou început, plin de bucurii și oportunități care te vor ajuta să evoluezi și să devii o versiune îmbunătățită de-a ta.

Anumite emoții te împiedică să avansezi și să faci lucrurile care îți plac realmente. Sfatul runelor este să te relaxezi și să te concentrezi pe acele lucruri care îți aduc bucurii.

Taur – FEHU

Runa realizărilor te va ajuta să îți îndeplinești un mare vis. Fie vorbim de o iubire cucerită, fie o recompensă pe care o primești la final de săptămână.

Ești ambițios și puternic, nu te dai înlături de la nimic, atunci când vrei să îți îndeplinești țelurile. Cu toate astea, trebuie să fii vigilent și atent la tot ce se petrece în jurul tău.

Gemeni – ISA

Treci printr-o situație destul de complicată. Aștepți anumite rezultate care par să nu mai vină. Pe plan profesional treci mici hopuri, iar în viața amoroasă trebuie să treci peste obstacolele din relație.

Rac – LAGUZ

Trebuie să te liniștești și să te concentrezi pe lucrurile frumoase din viața ta. Ambiția extremă îți poate aduce multe necazuri, atunci când devii lacom. Nu te grăbi să tragi concluzii eronate și nu te răzbuna pe oamenii nevinovați.

Leu – MANNAZ, inversată

Treci printr-o perioadă foarte dificilă, în care cel mai sănătos este să apelezi la introspecție și să analizezi lucrurile pe care le faci greșit. Cauți alinare la cei din jur, dar uiți că soluția este chiar la tine.

Fecioară – OTHILA

Vei trece prin multe schimbări și vei alege prietenii care îți vor sta alături, în următoarea perioadă. În plan amoros, relația cu partenerul începe să scârțâie, motiv pentru care te îngrijorezi. Oamenii vin și pleacă din viața ta, acesta este adevărul pe care trebuie să-l accepți.

Balanță – SOWULO

Nu treci prin cea mai bună perioadă a ta. Ai primit destule lovituri în ultima perioadă, iar oamenii te-au dezamăgit cumplit, motiv pentru care trebuie să te ridici și să ții capul sus. Ești mult mai puternic decât crezi. Vezi continuarea aici.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel