Horoscop politic. Saturn retrograd în Vărsător până la 23.10.2022 - Racul este însoțit de energie bună, Scorpionul e în necaz!

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Saturn retrograd poate avea un efect complet diferit asupra fiecărui semn al zodiacului.

La unele zodii va provoca tensiune, nevoia de control sau apatie... Pe de altă parte, va avea și aspectele sale pozitive - abilități organizatorice, concentrare, perseverență, înțelepciune, spiritualitate...

Aflați cât de retrogradează Saturn în Vărsător până la 23 octombrie. 

Berbec

Reprezentanții acestui semn vor antrena răbdarea și rezistența. Este important să se dedice mai mult partenerului lor. Vezi ce nu ți se potrivește în această relație, ce trebuie schimbat.

Aranjează-ți dorințele astfel încât și aspectul iubirii să fie aranjat.

Taur

Acest semn se poate simți inconfortabil din cauza întârzierilor financiare, dar trebuie să înveți să accepți situația.

În acest caz, se eliberează timp pentru a gândi, a analiza, a opri și a întreba: „Ar trebui să fac asta?”; „Se potrivește asta cu scopul meu?”.

Pune-ți aceste întrebări cât de des poți, până când simți că ești pe calea propriului destin.

Gemeni

Dificultăți în comunicare sunt foarte posibile. Încearcă să scapi de obiceiurile nesănătoase. Pentru a restabili armonia, trebuie să vă formați un alt mod de a mânca. Mănâncă cât mai multe fructe și legume proaspete.

Deoarece zodia Gemeni este asociată cu comunicarea, este avantajos să se lucreze la abilitățile retorice în această perioadă.


Rac

În timpul lui Saturn retrograd, vei avea o energie cosmică frumoasă în jurul tău, care te poate ajuta la transformarea personală. Este un moment bun pentru a lua câteva momente pentru a reflecta, mai ales când vine vorba de examinarea convingerilor personale.

S-ar putea să simți că alergi în cerc sau că ești obsedat în anumite momente din acest retrograd, dar asta se va întâmpla doar pentru că universul vrea să-ți arate unde trebuie să se întâmple o schimbare.

Nu-ți fie frică să renunți la oameni care nu te mai servesc. Te va ajuta să te simți mai bine până la urmă.

Leu

Această fază retrogradă s-ar putea simți ca un test pentru relațiile voastre, dar încercați să nu vă pierdeți inima, leilor! Conflictul cu partenerul este posibil, iar diferențele dvs. pot fi mai evidente decât oricând.

Este important să înveți cum să depășești orice conflict care apare atunci când vine vorba de problemele inimii.

Dacă la sfârșitul zilei nu găsești o modalitate de a te înțelege, poate că este timpul să mergi mai departe.

Fecioară

Ascultă-ți corpul și acordă-ți atenție sănătății în această fază retrogradă. Dorința ta de a-i ajuta pe ceilalți ar putea deveni copleșitoare, iar universul te-ar putea pune „ pe pauză” dacă nu îți iei câteva momente de liniște pentru tine.

Fie că este vorba de câteva minute de timp singur în timpul zilei de lucru sau de o noapte întreagă, nu vă simțiți rău dacă vă acordați prioritate propriilor nevoi.

Amintește-ți că nu ești bun cu nimeni dacă nu ești bun cu tine însuți.

Balanță

Creativitatea ta poate fi lovită în această fază retrogradă. Este important să ai un interes artistic sau un hobby, dar s-ar putea să nu te simți întotdeauna super motivat să-l urmezi.

Va fi important să faceți un efort suplimentar pentru a vă programa timp pentru distracție. S-ar putea să ai idei de noi  proiecte în cap, dar dacă nu faci primii pași pentru a le începe, s-ar putea să nu se întâmple niciodată.

Adaugă disciplină acțiunilor tale creative în acest timp, asta ca să nu renunți complet la ele.


Scorpion

Saturn se va ocupa de relațiile dvs. de acasă și de familie. Deci s-ar putea să vă confruntați cu probleme în aceste domenii. Dacă ai amânat reparațiile la domiciliu, s-ar putea să descoperi că ești forțat să le rezolvi pe măsură ce Saturn se mișcă retrograd în cosmos.

Între timp, ar putea apărea și probleme amânate cu un membru al familiei.

Pentru a evita orice evenimente excesiv de dramatice, monitorizează starea casei și a aparatelor și caută modalități de a elibera orice traumă cu care te-ai confruntat.

Săgetător

Știm că îți place să fii social, dar încearcă să nu te implici în nicio dramă sau bârfă în timpul acestui retrograd. Dacă nu ești atent la ce spui, acest retrograd ar putea deveni o lecție despre cum pot răni cuvintele.

Amintiți-vă că lucrurile pe care le spuneți afectează modul în care sunteți percepuți dvs. și cei despre care vorbiți.

Rămâneți conectat cu optimismul, bunătatea și pozitivitatea voastră – și ar trebui să treceți fără incidente din această perioadă!

Capricorn

De obicei, ești destul de responsabil cu banii, dar ai fi înțelept să ai mai multă grijă de finanțele tale în această fază retrogradă. Evitați cheltuirea nesăbuită a banilor, deoarece este posibil să întâmpinați cheltuieli neașteptate în această perioadă.

Poate doriți să vă reevaluați investițiile și cheltuielile personale. Examinați-vă cheltuielile lunare și căutați alte modalități de a economisi bani.

Dacă trebuie să obțineți o mărire de salariu în acest timp, aceasta poate fi amânată până când starea retrogradă se îndepărtează, dar asigurați-vă că cereți ce meritați când va veni momentul!


Vărsător

Acesta va fi o perioadă foarte provocatoare pentru tine. S-ar putea să te confrunți cu unele lecții, dar atâta timp cât ești dispus să înveți din ele, ar trebui să fii bine pe termen lung.

Fă-ți timp pentru a-ți reevalua prioritățile și gândește-te spre unde vrei să se îndrepte viața ta.

Dacă ai evitat munca care implică atingerea obiectivelor tale, ai fi înțelept să folosești acest timp pentru a le începe, astfel încât să poți trăi cea mai bună viață în viitor!

Peşti

S-ar putea să fii tentat să fugi de obligațiile tale în acest retrograd, dar acest lucru nu te va aduce beneficii pe termen lung. Saturn va angaja zona diagramei tale care guvernează subconștientul.

Lucrurile ar putea să înceapă să se destrame dacă îți neglijezi responsabilitățile, așa că va fi extrem de important să te descurci bine.

Pe de altă parte, va trebui, de asemenea, să vă oferiți suficient spațiu pentru a vă calma. Vorbește cu cineva drag atunci când ai nevoie de confort.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel