Horoscop. Începe domnia Fecioarei (23 august-22 septembrie): Iată ce aduce aceasta zodiei tale

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: pexels, Pavel Danilyuk
Foto: pexels, Pavel Danilyuk

Soarele intră în zodia Fecioarei pe 23 august și rămâne în acest semn de pământ până pe 22 septembrie. Începe domnia Fecioarei și iată ce vă așteaptă.

Berbec

Spiritul tău de foc poate folosi energia de bază a perioadei Fecioarei pentru a încetini ritmul și a reveni la ceea ce este cu adevărat important. Dacă ți-ai împrăștiat energia prea departe, aceasta este șansa ta de a-ți găsi centrul și de a te concentra pe ceea ce este cu adevărat important pentru tine. Poate fi necesar să stabiliți limite, să vă curățați programul sau să ajustați modul în care vă petreceți timpul.

Luna Nouă în Fecioară pe 28 august va fi deosebit de activă pentru tine, deoarece conducătorul tău Marte va fi foarte ocupat în acel moment. S-ar putea să fie nevoit să iei niște decizii importante în jurul acestei Luni Noi sau unele evenimente te vor forța să acționezi.

După ce Mercur devine retrograd pe 9 septembrie, va fi un moment bun să vă concentrați pe ceea ce aveți deja, mai degrabă decât să adăugați ceva nou. Cel mai bine este să amâni toate planurile, cel puțin o săptămână de la acea dată.

La scurt timp după, apare o Lună Plină în Pești, care vă poate activa partea sensibilă sau poate aduce în prim-plan ceva care a fost în fundalul vieții voastre. Secretele pot fi dezvăluite sau pot apărea noi informații care îți schimbă direcția în care ai călătorit.



Taur

Uranus s-a mișcat foarte activ prin semnul tău, mai ales în timpul sezonului Leului.

Acum, în sezonul Fecioarei, Uranus va fi din nou activ, dar de data aceasta pentru că merge retrograd. Pe măsură ce Uranus devine retrograd pe 24 august, vă va oferi șansa de a face o pauză și de a reflecta asupra energiilor ultimelor șapte luni.

Uranus este planeta schimbării și a trezirii și probabil că ați simțit nuanțe de asta în ultimii câțiva ani. Cu Uranus retrograd, vei avea șansa de a digera toate schimbările și de a te gândi la orice pare incert sau instabil.

Uranus va călători retrograd până la începutul lui 2023, așa că aveți răbdare dacă lucrurile par să atârnă în aer. Luna Nouă în Fecioară pe 28 august este un moment bun pentru a practica îngrijirea de sine și autocontrolul.

Mercur, planeta comunicării, va fi și el retrograd din 9 septembrie, cu doar o zi înainte de Luna plină în Pești. Această combinație de energie te poate face să te simți puțin împrăștiat și poate provoca senzații de instabilitate.

Încearcă să-ți canalizezi toată energia împrăștiată în proiecte creative. O Lună Pești vă poate ajuta, de asemenea, să acordați atenție viselor voastre, deoarece acestea sunt de natură mai profetică.

Gemeni

Fecioara împarte aceeași planetă conducătoare ca și tine, așa că acesta este întotdeauna un moment special al anului, care rezonează cu sufletul tău. Mercur, conducătorul tău, va deveni retrograd pe 9 septembrie, așa că vei dori să profiti la maximum de prima parte a sezonului Fecioarei. Folosește această primă săptămână din sezonul Fecioarei pentru a te organiza. Odată ce Mercur începe să încetinească, cel mai bine este să vă concentrați pe ceea ce aveți deja, decât să introduceți ceva nou.

Îți poți canaliza această energie în odihnă și reîncărcare. De asemenea, puteți folosi energia retrogradului lui Mercur pentru a vă concentra asupra abilităților de comunicare.

O nouă inspirație este probabil să apară în moduri neașteptate, în special în jurul Lunii Noi în Fecioară pe 28 august/august. Păstrează-ți mintea deschisă și rămâi deschis spre învățare, nu știi niciodată ce vei descoperi.

Dacă sunteți pe punctul de a lua o vacanță, planificați ceva în jurul Lunii Pline în Pești pe 10 septembrie/septembrie. Rețineți că Mercur retrograd poate afecta planurile și călătoriile, așa că asigurați-vă că organizați și verificați totul înainte de a pleca.

Luna Plină este, de asemenea, grozavă pentru a planifica o seară romantică sau pentru a face ceva creativ pe care ai vrut mereu să încerci. Petrecerea timpului lângă apă poate fi, de asemenea, un plus de vindecare pentru tine.


Rac

Acum este momentul să-ți rezervi un moment pentru tine, să-ți hrănești mintea, trupul și sufletul. Ai fost ocupat în ultimele câteva luni, așa că folosește sezonul Fecioarei ca un memento pentru a te opri, a te relaxa și a încetini puțin lucrurile. Organizarea, dezordinea și reconsolidarea planurilor tale sunt modalități excelente de a profita la maximum de această energie.

Luna Nouă în Fecioară pe 28 august este un moment bun pentru a exprima ceea ce vă deranjează și pentru a spune tot ce aveți în minte. De asemenea, este un moment bun pentru a intra în contact cu vocea ta interioară. Puteți face acest lucru prin scrierea în jurnal sau chiar discutând lucrurile cu un prieten sau un consilier.

Pe 9 septembrie, Mercur va retrograda, încetinind lucrurile și amintindu-ne să ne concentrăm asupra a ceea ce avem deja în fața noastră. Aceasta este o perioadă în care exersăm răbdarea și ascultăm cu atenție cum dorește Universul să ne mișcăm.

Luna Plină în Pești pe 10 septembrie aduce o oarecare ușurare. Folosește-ți energia caldă pentru a te reîncărca și concentrează-te pe a fi moale, ușor și blând cu tine însuți.

Leu

Luminile strălucitoare din sezonul Leului au ajuns acum la sfârșit. Ori de câte ori Soarele părăsește colțul tău de Zodiac, acesta poate fi însoțit de o lipsă de energie. Dacă sunteți de acord cu asta, asigurați-vă că vă faceți timp să vă reîncărcați bateriile și să vă concentrați pe ceea ce este cu adevărat important pentru dvs. Acest lucru vă poate cere să vă ajustați limitele, să spuneți nu celorlalți sau să fiți mai strict cu dvs. când vine vorba de modul în care vă folosiți timpul.

Poți folosi energiile sezonului Fecioarei pentru a te concentra și asupra sănătății și bunăstării tale, mai ales când vine vorba de dieta ta și de ceea ce alegi să pui în corpul tău. Luna Nouă în Fecioară pe 28 august vă poate trezi pasiunile sau partea de foc.

Dacă ceva te-a deranjat în viața ta, această Lună Nouă poate fi punctul tău de cotitură. Este posibil să fii nevoit să renunți la unele lucruri odată pentru totdeauna.

Al doilea eveniment lunar al sezonului – Luna Plină în Pești din 10 septembrie, este de natură mult mai blândă și este un moment bun pentru a vă relaxa și a lăsa lucrurile să fie așa cum sunt. Mercur se retrogradează cu o zi înainte de această Lună Plină, ceea ce face un alt indiciu al Universului că este timpul să încetinească, să reflecteze și să oprească.


Fecioară

Razele vindecătoare și de întinerire ale Soarelui sunt în colțul tău, luminând lumea și activând fiecare parte a ființei tale. Acesta este un moment pentru a sărbători și a recunoaște călătoria pe care ați făcut-o în ultimele 12 luni. 

Dacă ai muncit din greu pentru a duce la bun sfârșit un proiect sau pentru a începe lucrurile, planetele te vor ajuta să faci asta acum. De asemenea, Luna Nouă în Fecioară din 27 august vă va ajuta să faceți progrese în atingerea obiectivelor. Folosește această Lună Nouă pentru a stabili intenții pentru ceea ce vrei să inviți în viața ta în următoarele 12 luni.

De asemenea, puteți folosi această Lună Nouă pentru a elimina orice este blocat sau vă ocupă prea mult timp. Este posibil să obțineți un impuls de energie sub această Lună Nouă datorită activității lui Marte. Marte ne ajută să ne depășim temerile și să trecem prin blocaje mentale, așa că știți că această energie este de partea voastră dacă aveți nevoie de ea.

Pe măsură ce intrăm în sezonul Fecioarei, Mercur, planeta voastră conducătoare, retrogradează. Acest lucru se întâmplă pe 9 septembrie, dar Mercur își va pierde încet puterea cu câteva săptămâni înainte de aceasta. Pe măsură ce Mercur alunecă în retrograd, este un moment bun pentru a încetini lucrurile pentru tine.

Pe 10 septembrie este o frumoasă Lună Plină în zodia Peștilor. Folosiți această Lună Plină pentru a vă reîncărca bateriile pentru orice lucru de gândire și pentru a vă debloca latura creativă. Dacă sunteți într-o relație, această Lună Plină poate fi foarte specială și romantică, așa că planificați ceva special dacă puteți.

Balanță

Sezonul Fecioarei este un timp de finalizare pentru tine. Înainte de a începe orice sărbătoare a noului sezon, trebuie să eliberați, să renunțați la tot ceea ce nu mai doriți să porți cu tine.

Dacă există ceva care te deranjează sau există cineva în viața ta căruia vrei să-ți iei rămas bun, s-ar putea să găsești răspunsurile potrivite sub Soarele din Fecioară. Luna Nouă în Fecioară din 28 august vă va ajuta și ea și vă va face să se gândească la ceea ce doriți în viața voastră, mai degrabă decât la ceea ce nu doriți.

A ști ce nu vrei te poate ajuta să lași lucrurile să meargă, făcând loc pentru ceva nou. Chiar dacă nu ești încă sigur ce este acel lucru „nou”, a avea un spațiu poate activa creativitatea și puterea potențialului. Pe măsură ce trecem în septembrie, Mercur va fi retrograd în semnul tău.

Poate că comunicarea este în mintea ta. S-ar putea să descoperi că trebuie să ai o conversație dificilă sau poate fi nevoie să intri înăuntru pentru a-ți da seama ce simți cu adevărat despre ceva. Cel mai bine este să-l lași pe Mercur retrograd să-și urmeze cursul înainte de a lua decizii importante, deoarece noi cunoștințe te vor găsi cu siguranță.

Luna Plină în Pești pe 10 septembrie îți poate stârni emoțiile sensibile, așa că protejează-ți energia și stabilește limite cu ceilalți. Petrecerea timpului lângă apă poate fi întotdeauna vindecator în timpul lunii pline, dar acest lucru este amplificat în timpul lunii pești.

Pe măsură ce sezonul Fecioarei se apropie de sfârșit, s-ar putea să începi să te simți mai plin de energie și gata să sărbătorești noua ta călătorie în jurul Soarelui.


Scorpion

Sezonul Fecioarei este un moment bun pentru a depune mai mult efort în obiectivele și dorințele tale. Dacă vrei să pornești ceva, acum este momentul să te apuci de treabă! Energia întemeiată, organizată și angajată a Fecioarei va fi de partea ta, ajutându-te la fiecare pas. Lasă autocritica la ușă și folosește această energie pentru progres!

Luna Nouă în Fecioară pe 27 august vă va ajuta în acest sens și este un moment fantastic pentru a face pași acționați către ceea ce doriți să manifestați. Asigurați-vă că luați măsuri concrete, chiar dacă sunt doar mici.

Pe măsură ce trecem în septembrie, energia cosmosului va începe să încetinească. Acest lucru se datorează faptului că Mercur a intrat în retrograd pe 9 septembrie/septembrie. Acesta este un moment bun pentru a face față afacerilor nereușite sau a reveni la proiecte care ar fi putut fi neglijate.

Luna Plină apare la doar o zi după ce Mercur retrogradează, ceea ce poate aduce ceva energie spirituală. Deoarece această Lună Plină cade în semnul de apă al Peștilor, folosiți-o pentru a vă stimula intuiția și creativitatea.

Pe măsură ce sezonul Fecioarei se încheie, ne apropiem de Echinocțiul, care este o perioadă de putere pentru a crea echilibru în toate domeniile vieții tale.

Săgetător

Tot ceea ce ai muncit din greu pentru a realiza se va realiza probabil în sezonul Fecioarei! Acest lucru este valabil mai ales în zilele din jurul Lunii Pline în Pești pe 10 septembrie. În acel moment, așteptați-vă recompense și cadouri din partea Universului. Și asigurați-vă că vă umpleți de un sentiment de recunoștință pentru tot ceea ce ați realizat.

Pe măsură ce începem sezonul Fecioarei, Uranus, planeta schimbării și trezirii, va deveni retrograd pe 24 august, iar doar câteva săptămâni mai târziu, pe 9 septembrie, Mercur va intra și el retrograd.

Pe măsură ce lucrurile încetinesc în prima parte a lunii septembrie/septembrie, folosiți asta ca o scuză pentru a vă relaxa sau pentru a face ceva creație.

Luna Plină în Pești din 10 septembrie va fi minunată pentru a vă stimula creativitatea și pentru a aduce noi perspective și inspirație în viața voastră. De asemenea, acordați atenție viselor voastre din jurul acestei Luni Pline, deoarece probabil că acestea vor fi mai profetice.


Capricorn

Acum este un moment bun pentru a aduce un sentiment de bine în tine, fă tot ce trebuie să faci pentru a aduce mai multă pace în ființa ta. Tratează-ți corpul ca pe un templu și vezi cât de bine te simți când o faci. Acum puteți găsi motivația de care aveți nevoie pentru a respecta orice rutină de bine pe care ați dori să o încercați.

Luna Nouă în Fecioară pe 28 august este, de asemenea, un moment bun pentru a vă angaja în obiceiuri și rutine sănătoase. Este, de asemenea, un moment de putere pentru a-ți împământa energia și a te readuce în echilibru.

Dacă te-ai simțit împrăștiat, folosește energia acestei Luni Noi pentru a chema toate părțile din tine. Cu acest nou sentiment de totalitate, vei descoperi că ai mai multă energie și vei putea face mai mult.

Pe măsură ce trecem în septembrie, Mercur, mesagerul zeilor, va retrograda. Acest lucru poate crea un pic de energie lentă și poate face dificilă avansarea proiectelor la care lucrați. Nu lupta; în schimb, folosește acest timp pentru a te odihni, a te reîncărca și a te relaxa.

Folosește-l pentru a stabili direcția vieții tale și pentru a decide unde vrei să călătorești. Luna Plină din 10 septembrie este, de asemenea, un moment bun pentru a renunța la orice la care nu mai doriți să fiți atenți.

Această Lună Plină în Pești ne cere să ne urmăm inimile și sentimentele, nu mintea rațională. Lasă-ți intuiția să preia conducerea aici și încearcă să nu te blochezi în cap.

Vărsător

Planeta voastră conducătoare, Uranus, a fost deosebit de ocupată pe cerul cosmic, dar pe 24 august va deveni retrograd, oferindu-vă timp să vă integrați și să vă adaptați la orice schimbări sau răsturnări care v-au apărut. Dacă lucrurile au rămas în aer, s-ar putea să fie nevoie să ai răbdare mai mult pentru a-i permite lui Uranus să dezvăluie tot ce trebuie dezvăluit.

După aceea, avem Luna Nouă în Fecioară, care atinge vârful pe 28 august. Marte, planeta acțiunii și energiei, este foarte activă sub această Lună Nouă, ajutându-ne să ne solidificăm obiectivele și să renunțăm la orice credință care se autolimitează.

Dacă există ceva ce vrei să activezi în viața ta, aceasta este o Lună Nouă bună pentru a lua măsuri. Cu toate acestea, rețineți că pe 9 septembrie, Mercur va fi retrograd, creând un efect de încetinire pe cerul nostru cosmic.

Lucrurile pot părea lente și s-ar putea să nu avem suficientă forță pentru a atinge obiectivele și intențiile pe care ni le-am propus. Aveți răbdare și lăsați lucrurile să se maturizeze, aveți încredere în timpul divin al Universului.

Mercur retrograd este, de asemenea, o oportunitate bună de a intra și de a clarifica ceea ce vocea ta interioară încearcă să comunice cu tine. Cum te simți cu adevărat? Ce încearcă cu adevărat să-ți spună corpul tău?

Pe 10 septembrie avem o frumoasă Lună plină în zodia Peștilor. Dacă vă simțiți mai emoționați în acest moment, concentrați-vă pe activitatea fizică și să aveți grijă de propria sănătate.



Peşti

Acest sezon este unul care ar putea aduce lucruri în mediul în aer liber care trebuie abordate. Aceasta poate include relațiile tale. Tot ce trebuie să faci este să te calmezi și să taci și să ai încredere în răspunsurile care apar.

Există un sentiment de cunoaștere care trăiește în noi toți, așa că încearcă să-l descoperi sub Soarele în Fecioară. Luna Nouă în Fecioară pe 28 august declanșează energie de pe Marte, ceea ce ne-ar putea face să ne simțim puțin iraționali.

Ai grijă să trageți la concluzii, nu vă asumați prea multe lucruri pe care nu le puteți gestiona. Mercur se retrogradează la scurt timp după 9 septembrie, așa că luați-o încet și nu vă grăbiți să luați o decizie.

Mercur retrograd poate uneori să întunece lucrurile și să ne îngreuneze procesul de luare a deciziilor. Dați spațiu lucrurilor dacă este necesar și, dacă puteți, așteptați până când Mercur trece direct.

Luna Plină atinge vârful pe 10 septembrie și cade în zodia ta! Folosiți această Lună Plină pentru a vă reîncărca bateriile și a sărbători tot ceea ce ați realizat. În acest moment, toate lucrurile pot înflori pe deplin.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel