Horoscop - dragoste, pentru săptămâna 14 - 20 august 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: pexels.com
Sursa foto: pexels.com

Horoscop săptămânal. Iată ce-ți rezervă astrele.

Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  


Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 15 august 2023 

Asteroidul Juno se deplasează în Leu pe 15 august, activând sectorul tău de angajament și bucurie. Juno guvernează căsătoria și acest loc din viața ta atrage atenția asupra a ceea ce vrei cu adevărat în viața ta. Există însă o avertizare aici. Nu este vorba doar de a te angaja dintr-un spațiu logic sau rațional, ci de cel care va aduce cea mai mare bucurie în viața ta. Nu te mai mulțumești cu nimic care te îndepărtează de o viață pasională și împlinită. 

Taur
(20 aprilie - 20 mai) 

Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 15 august 2023 

Iubirea înseamnă de multe ori să ai un sentiment de stabilitate și siguranță în cadrul relației tale, deoarece ești ghidat să te concentrezi pe ceea ce simți că va rezista la orice încercare din timp. Lucrurile în viață rareori merg așa cum au fost planificate, dar asta nu înseamnă că dragostea sau relația pe care ți-ai dorit-o este imposibilă. Pe măsură ce Juno în Leu aduce în atenție sectorul casei și al familiei tale, concentrează-te pe a te dedica mai profund iubirii celuilalt și pasiunilor tale.   

Gemeni 
(21 mai - 20 iunie) 

Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 15 august 2023 

Înainte de a lua decizii importante în privința unei relații, încearcă să te concentrezi asupra vulnerabilității și adevărului tău emoțional în această săptămână. Juno și Luna Nouă îți activează sectorul de comunicare, sporind probabilitatea unei conversații romantice cruciale și a unui nou mod de a te exprima în fața partenerului tău. Nu trebuie să-ți ascunzi nesiguranțele sau temerile de partenerul tău, iar prin împărtășirea lor sinceră, poți crea adesea relația pe care ți-ai dorit-o cu adevărat.

Rac
(21 iunie - 22 iulie) 

Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 15 august 2023 


Atunci când există momente de tranziție și schimbare în viața ta, se poate simți ca o lovitură pentru identitatea ta, deoarece îți dai seama că lucrurile s-ar putea să nu fi fost ceea ce ți-ai imaginat. Cu toate acestea, luând lucrurile ca atare așa cum sunt, cu o acceptare radicală, poți vedea apoi că nu este atât de rău precum și-ai imaginat. Există aici o speranță imensă pentru un viitor mult mai bun decât tot ceea ce ai lăsat în urmă, dar trebuie să crezi sincer în asta pentru a o crea.

Leu
(23 iulie - 22 august) 


Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 15 august 2023 

Totul în univers este îndreptat spre tine, dragă Leu, deoarece nu numai că este sezonul tău zodiacal, dar Luna, Juno și Venus retrogradă te inspiră și te ajută să te dezvolți. Mesajul aici este simplu: cu cât îți îmbrățișezi mai mult adevărul interior, cu atât vei fi mai mulțumit de acțiunile tale. Nu ai nevoie să fii ca altcineva sau să te convingi să fii în aliniere cu altcineva. 

Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 

Cea mai bună zi pentru dragoste: Miercuri, 16 august 2023 

Luna Nouă în Leu îți activează sectorul viselor și al intuiției, deoarece poți îmbrățișa un nou început în onorarea sinelui tău divin. Să înveți să îți integrezi latura logică cu cea spirituală poate fi o provocare, dar această perioadă te ajută să faci exact acest lucru. Îți permiți să fii mai deschis la iubire și să găsești recunoștință pentru bucuria și frumusețea relației tale.



Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 

Cea mai bună zi pentru dragoste: Miercuri, 16 august 2023 

Energia Leului îți activează zona obiectivelor și a gândirii de viitor, ajutându-te să te conectezi la inima ta și să refuzi să renunți la ceea ce contează cel mai mult. Luna Nouă în Leu în această parte a vieții tale îți reînnoiește pofta de viață, pe măsură ce te simți încurajat să continui să construiești ceea ce în inima ta știi că este menit pentru tine. Concentrându-te asupra ta în această perioadă, vei putea să-ți onorezi adevărul și să continui să-ți construiești destinul.

Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie) 

Cea mai bună zi pentru dragoste: Miercuri, 16 august 2023 

Luna Nouă în Leu evidențiază echilibrul din viața ta. Dacă distragerile exterioare, obligațiile din trecut, cariera sau chiar o altă chestiune din trecut te împiedică să mergi mai departe, este timpul să îți declari suveranitatea în fața lumii. Concentrează-te pe ceea ce îți dorești cu adevărat de la viața ta sentimentală, dar adoptă și o lentilă de onestitate față de tine însuți.

Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie) 

Cea mai bună zi pentru dragoste: Miercuri, 16 august 2023 


Este timpul să te concentrezi pe o nouă cale în viața ta, pe care, cum Venus Retrograd s-a mutat prin sectorul tău de abundență, te simți mai mult decât pregătit să o urmezi. Energia Leului activează teme legate de spiritualitate, abundență, noroc și chiar experiențe noi. Te ajută să înveți să îți urmezi inima și adevărul. 

Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie) 


Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 15 august 2023 

Juno guvernează căsnicia și, în timp ce treci printr-o tranziție în care îți permiți să încerci un nou simț al vulnerabilității, ți-ai dat seama, de asemenea, că nu mai ai opiniile pe care le aveai cândva despre angajament. În inima ta, știi că de data aceasta este diferit. O poți simți în fiecare parte a corpului tău. 

Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 15 august 2023 

Este o perioadă intensă pentru tine, deoarece Venus Retrograd, Luna, Soarele și acum Juno îți activează sectorul romantic, atrăgându-ți atenția din trecut spre viitor și înapoi. Există o mai mare libertate în acest moment, deoarece ai dobândit multă claritate în deciziile tale romantice. Acest nou capitol nu seamănă cu nimic din ceea ce ai mai experimentat până acum.

Pești  
(19 februarie - 20 martie) 

Cea mai bună zi pentru dragoste: Miercuri, 16 august 2023 


Energia Leului îți activează zona de bunăstare, deoarece ți se cere să încetinești ritmul și să te concentrezi asupra modului în care propria ta sănătate, mentală, emoțională, spirituală și fizică îți afectează relația ta romantică. Atunci când te simți cel mai bine, ești în locul în care poți să atragi și să alegi acest lucru. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel