Horoscop - DRAGOSTE, joi, 9 martie. Previziuni pentru toate zodiile

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: pexels.com
Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
Alegeți-vă cu grijă cuvintele. Atunci când oamenii sunt îndrăgostiți, inimile lor sunt larg deschise pentru a primi ceea ce ai de spus și ceea ce faci. Astăzi fii foarte prudent atunci când vorbești cu persoana iubită, deoarece cuvintele tale pot avea o înțepătură, chiar dacă nu ai intenția de a o face.

Taur
Niciodată nu este un moment bun să vorbești despre problemele legate de bani, dar uneori trebuie să o faci. Astăzi, o schimbare devine un fel de catalizator care face necesar să faci ceva diferit față de ceea ce făceai înainte.

Gemeni
Este timpul să te alegi pe tine însuți. S-ar putea să dai mai mult din tine în ultima vreme, în speranța că asta îl poate convinge pe cel care te iubește să se îndrăgostească de tine. Cel mai bun lucru pe care îl poți face atunci când ți se pare că vei aștepta la nesfârșit ca el să se întoarcă este să creezi spațiu și distanță. Absența ta va spune multe.

Rac
Vrei să pui capăt lucrurilor? Despărțirea nu este niciodată o decizie ușoară, ci una la care te-ai gândit mult timp.


Să rămâneți unul fără celălalt poate fi înspăimântător, dar să rămâneți acolo unde sunteți acum poate fi mai greu decât să renunțați.

Leu
Pierderea unui partener poate fi resimțită dublu, deoarece nu numai că pui capăt unei relații, dar pierzi și cel mai bun prieten. Discutați să vedeți cum ați putea gestiona amândoi lucrurile în cazul în care parteneriatul vostru nu ar funcționa așa cum sperați.

Fecioară
Munca poate deveni un obstacol în calea vieții tale sentimentale. Persoana potrivită te va aștepta, dar s-ar putea să nu vrei să facă acest lucru.

Balanță
Îți dorești să fii cu cineva cu care poți vorbi despre viață, dragoste și orice altceva. Astăzi, uită-te după cineva care să-ți completeze viața din multe puncte de vedere. S-ar putea să rămâi singur dacă ești selectiv cu cine este cel mai bun pentru tine.

Scorpion
Dăruirea este o stradă cu două sensuri. Atunci când ești persoana care urmărește constant o relație cu cineva, poate deveni un dans pe care nu mai vrei să îl încerci. În schimb, caută pe cineva care iubește să dea și să primească la fel de mult ca și tine.

Săgetător
Câteodată trebuie să mergi pe mâna celui pe care îl iubești. Atunci când inima simte ceva, știi că este un risc care merită asumat.

Capricorn
Dragostea a fost făcută să fie necondiționată. Condițiile, limitările și așteptările unei persoane fac aproape imposibilă o apropiere atât de mare pe cât îți dorești - dacă este cazul.

Vărsător
Fii romantic. Lumea întâlnirilor poate fi foarte competitivă. Vei dori să te evidențiezi față de ceilalți și să îi arăți interesul amoros partenerului. În loc să aștepți ca el să facă primul pas, surprinde-l cu latura ta sentimentală.

Pești
Construiește-ți o viață pe care o iubești. Atunci când decizi să faci compromisuri, mai târziu se pot instala resentimente dacă nu ești pe deplin mulțumit de alegerile pe care le-ai făcut. Vrei să iei dragostea în serios, ceea ce poate însemna să fii deschis și transparent în legătură cu ceea ce ai nevoie și ceea ce vrei de la o relație serioasă.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel