Horoscop COMPATIBILITATE. Zodiile care nu au ce căuta împreună. Își fac viața un calvar

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Unsplash.com/ autor Andrik Langfield
Unsplash.com/ autor Andrik Langfield

Iată care sunt zodiile care nu se înțeleg și care sunt caracteristicile care le fac atât de incompatibile. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie) - Rac și Capricorn

S-ar putea să ai probleme în a te înțelege cu un Rac și asta pentru că vă veți ciocni din cauza nevoilor emoționale ale acestora. Berbecul este prea direct, iar Racul este prea sensibil.

De asemenea, s-ar putea să nu te înțelegi cu Capricornii. Capricornii iubesc structura, în timp ce Berbecul poate fi impulsiv și nu-i place rutina. Asta poate cauza probleme între amândoi.

Taur (20 aprilie - 20 mai): Vărsător

Semnul cu care s-ar putea să ai probleme în a te înțelege este Vărsătorul.

Vărsătorii pot fi foarte distanți și au nevoie de spațiul lor... Taurului îi place să fie atașat de oameni. Felul în care sunt Vărsătorii te poate frustra foarte tare.

Gemeni (21 mai - 20 iunie): Săgetător

S-ar putea să nu te înțelegi cu un Săgetător. Săgetătorul privește imaginea de ansamblu, în timp ce Gemenii se concentrează pe detaliile problemei. În acest caz, "contrariile nu se atrag".

Rac (21 iunie - 22 iulie): Berbec

Berbecul s-ar putea să nu fie zodia pe care o preferi. Independentul Berbec nu are încredere în nevoia sau în dorința Racului de a fi îngrijit, ceea ce cauzează probleme între cele două semne.

Leu (23 iulie - 22 august): Scorpion

Leul ar trebui să fie precaut în preajma Scorpionilor. Un Scorpion înțelege partea întunecată a vieții, Leul gravitează spre partea mai însorită a vieții. Amintește-ți să încerci să înțelegi cine sunt ei înainte de a exista mai multă tensiune între voi doi.

Fecioară (23 aug. - 22 sept.): Săgetător

Prima zodie cu care te-ai putea ciocni este Săgetătorul. Fecioara este prea rigidă pentru spontanul Săgetător, care deseori nu-și duce planurile la bun sfârșit, iritând nevoia de rutină a Fecioarei.

Balanță (23 sept. - 22 oct.): Rac

Ar putea fi greu să te înțelegi uneori cu un Rac. Motivul este că amândoi păstrați resentimente mai mult decât ar trebui.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.): Leu

Îți poate fi greu să te înțelegi cu un Leu. Leii și Scorpionii se ciocnesc din cauza incapacității Leului de a se transforma la fel de repede ca un Scorpion. S-ar putea să nu te poți descurca cu persoane care nu pot să crească și să se schimbe la fel de repede ca tine.

Citește și: Povestea TRISTĂ a uneia dintre cele mai BOGATE femei din SUA

Săgetător (22 nov. - 21 dec.): Fecioară și Pești

Dacă ești Săgetător, s-ar putea să îți fie greu să te înțelegi cu Fecioara și Peștii. Fecioarei îi place să joace după reguli, în timp ce Săgetătorul își asumă riscuri... Este posibil să simți că Fecioara nu poate ține pasul.

Peștii sunt a doua zodie cu care s-ar putea să ai cele mai mari probleme în a te înțelege. Săgetătorul este mai optimist decât Peștii... Peștii sunt un suflet sensibil, care captează emoțiile celorlalți.

S-ar putea să nu reușești să înțelegi aceste semne, dar ai răbdare cu ele. Acest lucru ar putea ajuta la diminuarea unor tensiuni.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.): Berbec și Balanță

Primul semn cu care s-ar putea să ai probleme în a te înțelege dacă ești Capricorn este Berbecul. Berbecul este prea pasional pentru Capricornul rațional, ceea ce face ca certurile să fie mai intense între aceste două semne.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.): Scorpion

S-ar putea să vă fie greu să vă înțelegeți cu Scorpionul. Scorpionul este prea pasional pentru Vărsătorul, adesea distant, căruia nu-i place să dea socoteală nimănui!.

Faptul că nu vrei să joci după regulile altcuiva te poate împiedica să ai o relație bună cu Scorpionul. 

Pești (19 februarie - 20 martie): Gemeni

Dacă ești un Pești, este posibil să ai dificultăți în a te înțelege cu Gemenii. Visătorul Pești tinde să sară peste logica Gemenilor, care înlocuiește emoția și intuiția cu rațiunea. Faptul că nu reușesc să înțeleagă logica celuilalt poate duce la conflicte.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel